vineri, 26 iunie 2015

Aqua Breeze, noul gel de dus din gama elmiplant senses touch



Gama de geluri de duş elmiplant senses touch diversifică ritualul de răsfăţ cu o nouă experinţă: Aqua Breeze. Călătoriile exotice şi seducătoare senses touch se îmbogăţesc cu o visare spumoasă, către ape marine cristaline, pline de energie şi arome revigorante.


Aqua Breeze este atingerea fină şi fresh a spumei hidratante ce revitalizează pielea şi spiritual, trezind simţurile. Gelul de duş are la bază puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietăţile tonifiante, fiind ştiute, în acelaşi timp, beneficiile pe care le dezvăluie acest cocktail de vitamine, proteine şi minerale marine cu efecte hidratante şi hrănitoare. 
Algele marine sunt un suplimentde energie şi vitalitate, iar aroma fresh a gelului de duş are o acţiune reconfortantă, pentru un boost de stare de bine. 
Noul gel de duş este îmbogăţit cu NUTRI MOIST, un complex avansat de hidratare ce combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea ştiinţei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, în timp ce păstrează aspectul catifelat şi sănăstos al acesteia.

Gama senses touch mai cuprinde următoarele variante: 
- Passion Mood – cu floarea pasiunii şiulei esenţial de ylang ylang, 
- Freshen Up – cu acai berry şi mango 
- Calming Spa – cu frangipani şi uleide argan. 

Testat dermatologic. Fără parabeni, parafine şi coloranţi.

Preţ: 9,11 lei/ 400ml

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search