miercuri, 24 iunie 2015

NOU! Uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30 care accelereaza bronzarea



Oricine orice-ar zice, mie imi place pielea bronzata! Iubesc marea, soarele, plaja, vara si deocamdata nimeni si nimic nu mi-au rapit aceste fericiri de sezon! V-am tot spus mereu ca soarele nu ar fi o atat de mare problema, un bau-bau de care trebuie sa fugim mancand pamantul, daca am alege o protectie buna pentru piele, ochi, cap! O palarie de soare, ochelari de soare, creme cu protectie solara de buna calitate sunt cateva dintre ingredientele care ne-ar putea ajuta sa avem o vacanta frumoasa, fara probleme. Mie, Nivea mi-a fost mereu aproape, in toate concediile de pana acum si la orice iesire la piscina! Am ales aproape de fiecare data lotiuni/creme/ulei cu SPF ridicat, de minim 30 si nu am avut parte de arsuri si alte neplaceri, ci doar de un bronz perfect! De aceea m-am bucurat ca un copil in magazinul de dulciuri cand am primit, ieri, uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze SPF 30 care accelereaza bronzarea!



NIVEA spune ca nu avem nici un motiv sa nu ne bucurăm de un bronz natural şi sănătos daca alegem o protectie buna pentru piele, iar propunerea pentru aceasta vara este uleiul NIVEA Sun Protect & Bronze care accelerează procesul de bronzare, în mod natural!

Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze are o formula mătăsoasă și delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii, oferind un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată. 
Conţine un sistem extra eficient de filtre UVA/UVB ce protejează pielea în profunzime.

Preţ: 34,02 Lei, 200 ml, SPF 30


Pentru copii sau chiar si pentru adultii cu piele sensibila, care se arde usor, NIVEA propune Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50.



Special destinat pielii sensibile a copiilor, Spray-ul colorat de protecţie solară de la NIVEA Sun protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. 
Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie reaplicată, pentru o maximă siguranță. 
Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.


Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search