marți, 30 iunie 2015

BEAUTIN COLLAGEN: o bautura delicioasa cu vitamine si colagen, pentru piele tanara si frumoasa


BEAUTIN COLLAGEN de la myelements este un nou produs de frumusețe, care are la bază o formulă completă și avansată de luptă împotriva îmbătrânirii pielii, îmbogățita cu Acid Hialuronic. Are un gust placut, de pepene galben si-mi face placere sa beau, seara de seara, un pahar delicios din aceasta "ambrozie" care promite tinerete fara batranete pentru piele!


Cercetările avansate din laboratoarele myelements au avut ca rezultat crearea BEAUTIN COLLAGEN, un supliment alimentar care conține colagen hidrolizat Peptan de înaltă calitate, sub formă de peptide pentru o mai bună absorbție în organism. El este îmbogățit cu acid hialuronic, vitamina A, complex de vitamina B, vitamina C și zinc.

Complexul de frumusețe și combinația unică de elemente din această formulă oferă beneficii multiple, de la îmbunătățirea texturii pielii și până la ameliorarea sănătății țesutului conjunctiv, a cartilajelor și a încheieturilor.

Formula completă de îngrijire BEAUTIN COLLAGEN sporește sănătatea și frumusețea pielii din interior, fiind disponibil în formă lichidă pentru o administare ușoară. În plus, BEAUTIN COLLAGEN contribuie la creșterea producției normale de colagen de către organism și este îmbogățit cu acid hialuronic, care acționează ca agent de umplere (filler) al pielii, având proprietăți antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi. 
Această formulă oferă organismului colagen de înaltă calitate provenit din uleiuri naturale de pește.

Carmen Brumă a fost aleasă ambasador al BEAUTIN COLLAGEN in Romania. Președintele și Directorul General ISOPLUS România, reprezentant myelements, George Kotsiopoulos, a declarat că: “Asocierea lui Carmen cu produsul BEAUTIN COLLAGEN a venit în mod firesc, fiind justificată de potrivirea personalității sale active cu beneficiile produsului nostru.”



Sănătatea este un obiectiv esențial al vieții mele. 
Ca femeie, știu că frumusețea derivă în primul rând dintr-o stare bună de sănătate fizică și psihică. De aceea sunt foarte riguroasă cu alimentația mea, produsele de îngrijire și suplimentele alimentare pe care le iau. Știu că pe măsură ce înaintez în vârstă producția de colagen din organism scade, iar asta se resimte inclusiv la nivelul articulațiilor. Pentru a compensa această pierdere e nevoie de un supliment care să regenereze țesutul conjunctiv. Am testat BEAUTIN COLLAGEN, iar efectele pozitive nu au întârziat să apară. 
Primele rezultate au fost vizibile la nivelul pielii, care a căpătat o luminozitate accentuată datorită colagenului hidrolizat îmbogățit cu acid hialuronic, vitaminele A, B, C și zinc. 
Am resimțit efectele pozitive și asupra părului, dar și asupra calităţii antrenamentelor fizice zilnice. Aceste prime concluzii m-au convins să introduc BEAUTIN COLLAGEN în rutina mea de frumuseţe zilnică şi vă recomand să-l folosiți şi voi, pentru acțiunea antioxidantă, ca adjuvant în prevenirea îmbătrânirii cutanate și a țesutului conjunctiv!
 (Carmen Brumă)

BEAUTIN COLLAGEN este ușor de administrat și include o unitate de măsură pentru o mai bună utilizare. Este ușor de digerat, are o aromă de fructe plăcută și poate fi administrat în forma existentă sau diluat în jumătate de pahar cu apă.

Gama de produse BEAUTIN COLLAGEN este disponibilă în două variante: cu aromă de căpșuni-vanilie și cu mango-pepene galben.

Detalii pe www.healthyme.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search