marți, 30 iunie 2015

NOU de la Vichy: balsam pentru zona ochilor Aqualia Thermal



Imi place sa cred ca nu intamplator am primit buchetul superb si parfumat, din flori albe, trimis de echipa Vichy Romania impreuna cu noul balsam hidratant pentru ochi Aqualia Thermal! Ma aflam intr-un moment foarte trist, cand dintr-o greseala am stricat o masina intreaga de rufe albe si ma chinuisem toata ziua sa le albesc in fel si chip, fara succes! Imi plangeam singura de mila prin casa ca am ramas fara toate hainele mele albe preferate, cand m-a sunat un curier ca are un cadou pentru mine. Nu eram la redactie, daruisem deja unei colege florile pe care urma sa le primesc. Curierul insista sa mi le dea mie. Eu, colegei. Ea ma anunta, intr-un final, ca nu mai este la serviciu. Am sunat un alt coleg sa le ia el pentru sotie. Il sun a mia oara pe curier sa-l anunt de noul plan. Intr-un final - cred ca m-a simtit tare amarata in glas- ma anunta ca face o exceptie si vine acasa sa mi le aduca! :) Nu credeam ca ma voi bucura atat de mult cand am primit floricelele albe, impreuna cu Vichy-ul cel nou! Dar da, mergeam spre casa cu buchetul parfumat in brate si am simtit ca mi s-a risipit toata supararea acelei zile! :)



Nu doar o data m-am convins cate minuni pentru suflet poate face un gest aparent minor! Si cat de norocoasa sunt ca mi se intampla atat de multe lucruri frumoase, in special atunci cand imi este cel mai greu! Pesemne, Cineva Acolo Sus chiar ma iubeste si gaseste intotdeauna o cale sa-mi alunge un gand trist si sa-mi inveseleasca o zi urata!



Si daca floricelele cele albe au curatat toata mizeria acelei zile in care le-am primit, balsamul hidratant pentru ochi Aqualia Thermal reuseste sa-mi stearga urmele noptilor nedormite si ale gandurilor care nu doar ma framanta, dar imi si creioneaza cearcane urate.
Il aplic seara de seara si chiar daca nu traversez o perioada foarte fericita, ma trezesc dimineata mai frumoasa si mai luminoasa decat ar fi fost cazul!
Desi abia inchid ochii, arat de parca am dormit 10 ore! Zero cearcane, zero pungi sub ochi, zero privire obosita!

Si asta se intampla datorita tehnologiei Hidratare Dinamica + cafeina cu efect stimulator, intr-o formula care favorizeaza distributia apei in jurul ochilor si are efect revigorant.
In plus, acest balsam micut, dragut, de la Vichy reduce liniile fine cauzate de deshidratarea pielii si previne formarea altora noi.


Este testat sub control dermatologic si oftalmologic si nu contine parabeni.
Se foloseste atat seara, cat si dimineata si este indicat sa aplicati cateva presiuni pe pleoapa, din interior catre exterior, de 3 ori. Aplicati cateva presiuni sub ochi, din interior catre exterior, tot de 3 ori si veti sesiza o schimbare in bine a zonei ochilor inca de la primele utilizari ale balsamului hidratant.
Pret: aproximativ 70 lei
Puteti vedea pas cu pas, modalitatea de aplicare a balsamului, in clipul de mai jos!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search