miercuri, 10 iunie 2015

beauty news NIVEA: cremă de zi BB 5 în1 pentru ten predispus la acnee


Usor cam dificila si neplacuta treaba cu machiajul pe timp de vara, iar daca nu ai produse de foarte buna calitate, poate iesi un fiasco. Tenul luceste, porii sunt blocati, fondul de ten curge, pudra nu face fata, iar la orice tamponare cu servetelul, stergem nu doar transpiratia, ci si toata munca noastra cu fardurile din dimineata cu pricina. Problema se agraveaza daca intra in joc si acneea, tenul care se confrunta cu puncte negre si cosuri fiind cu atat mai greu de multumit pe canicula. Nivea ne sare in ajutor cu crema de zi BB 5 în1 pentru ten predispus la acnee, care, la un pret prietenos, satisface cinci dintre cele mai stringente nevoi ale pielii: hidratare, matifiere, inchiderea porilor, prevenirea rosetii, uniformizarea nuantei tenului datorita pigmentarii usoare a cremei.


Asadar, cu o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5 în 1 de la NIVEA netezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. 
Formula care înfrumuseţează şi oferă luminozitate este potrivită pentru tenul cu predispoziţie acneică şi se adaptează uşor nuanţei pielii tale. 
Nu am inteles daca are protectie solara, insa poate fi la fel de bine folosita ca si baza de machiaj peste care sa aplicam un fond de ten care sa aiba si SPF.

Preţ recomandat: 22.12 lei / 50 ml.
Rokolla spunea...

Nu contest faptul ca ar fi un produs bunicel dar 5 in 1 suna a mic dejun, prânz si cina in aceeași farfurie :)

www.rokolla.blogspot.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search