marți, 9 iunie 2015

Minunatele mele talismane Soufeel


Nu port multe bijuterii, am doar o pereche de cercei minusculi, din argint, atele rosii de la mana stanga, de care am prinse cateva amulete care imi sunt foarte dragi (un ingeras, o stea de mare, un porumbel, un banut chinezesc, un alt banut pe care scrie "young spirit" si o bufnita), un lantisor la gat, tot din argint de care este prins un mesaj extrem de important, "Smile", pentru ca nu trebuie sa uit niciodata sa zambesc, indiferent cat de grele mi-ar parea anumite momente din viata. Iar, de mai bine de o luna, nu-mi lipseste de la mana dreapta bratara Soufeel cu talismanele pe care le vedeti in fotografie!

Ma bucur extrem de tare ca am descoperit Soufeel - unii spun despre acest brand de bijuterii ca ar fi altnernativa mai ieftina a Pandora- si am indragit talismanele pe care le-am ales din magazinul lor online de zece ori mai mult cand le-am vazut in realitate pentru ca sunt si mai frumoase decat in poze. Toate sunt din argint 925 si extrem de bine lucrate, cu detalii foarte atent finisate, fara cusur. 
Pe langa varietatea de talismane, grupate pe categorii (animale, zodii, calatorie, religie, dragoste, vintage, familie,  flori, hobby-uri, noroc, etc), gasiti la Soufeel multe alte bijuterii: bratari de start pe care puteti agata orice fel de talismane va doriti, cercei, lanturi, bratari, inele absolut superbe.
Si ma bucura faptul ca au mereu promotii foarte bune! Spre exemplu, bratara de start, ca aceasta a mea, costa 30 de dolari, redusa de la 65 de dolari, ceea ce mi se pare acceptabil, comparativ cu Pandora, mai ales ca este din argint masiv 925 si are 14 grame.
Talismanele au preturi care merg de la 10-11 dolari!
Deocamdata eu am doar cinci, insa m-am indragostit iremediabil de Soufeel-urile pe care le tot admir pe site-ul lor, incat stiu sigur ca nu ma voi opri doar la acestea. Deja mi-am facut o lista scurta de inca cinci talismane pe care mi le doresc la mana.
Nu aleg niciodata intamplator astfel de amulete, fiecare dintre ele inseamna ceva special pentru mine si va sfatuiesc sa procedati intocmai! 
Am un catel, un trifoi, o inima, o albina si un trio noroc format dintr-un trifoi cu patru foi, o potcoava si o inimioara.
Consider ca un astfel de talisman, ales cu atentie, estepoate fi un cadou perfect si (nu) spun asta ca pe un apropo! :)

ps: in perioada asta sunt reduceri de 75%. Nu va faceti griji in privinta transportului, oamenii de la Soufeel sunt extrem de seriosi, comanda ajunge in cateva zile, bijuteriile sunt atent ambalate si vin impreuna cu o cutiuta superba, o bataie de cap in minus daca vreti sa le oferiti cadou. La o comanda de peste 50 de dolari transportul este gratuit, iar la o comanda de 99 de dolari, primiti o bratara de start cadou!

Spor la shopping!
















Unknown spunea...

Foarte frumoase alegerile tale!
Astept si eu inimioara aceea dantelata.
Te astept la mine pe blog sa vezi ce alegeri am mai facut :D

https://intrendbydeea.wordpress.com/

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search