marți, 30 iunie 2015

Colectia de rujuri MAC by Giambattista Valli




„Cel mai bun lucru la un machiaj este ca un ruj iti poate schimba, intr-adevar, lookul. Daca nu obisnuiesti sa te dai cu ruj si intr-o zi iti vei pune pe buze o nuanta de rosu, toata lumea va exclama «wow!». Am creat aceste rujuri pentru femeia cu personalitate, o femeie care isi traieste viata, care nu se teme sa poarte culoare si sa sarute”, asa isi descrie designerul italian Giambattista Valli colectia de rujuri create pentru MAC.



„Sunt recunoscut pentru rochiile mele, nu? Asa ca m-am gandit ca ar fi foarte interesant sa imbrac si buzele femeilor, nu doar trupurile lor. Pentru o persoana creativa, o astfel de colaborare poate fi frustranta pentru ca simti ca esti limitat, blocat de ideile altcuiva, insa alaturi de MAC am avut libertate 100% si sprijin pentru ca ideea mea sa devina realitate, pentru a pune in evidenta designul floral si emotiile mele si pentru a le transpune in culori”, sustine Giambattista Valli. 



Colectia pe care Giambattista Valli o semneaza pentru MAC contine 5 rujuri si un Crystal Glaze Gloss, iar ineditul consta in faptul ca fiecare nuanta a rujului corespunde cu cea a ambalajului.







Cele cinci rujuri ale colectiei care va fi disponibila in Romania din septembrie 2015 sunt:
  • BIANCA B pale white-pink (matte) 
  • TATS bright hot pink (matte) 
  • MARGHERITA yellow bright peach (matte) 
  • CHARLOTTE rich yellow-red (matte)
  • EUGENIE dark cherry with blue undertone (matte)

SURSE DE INSPIRATIE


Bianca




Charlotte



Eugenie


Lena



Margherita


Tats




coco spunea...

ce nuante superbe!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search