luni, 8 iunie 2015

Jessica Rejuvenation, tratament pentru unghii uscate


Am unghiile foarte subtiri, casante, cu striatii. Nu-mi permit sa le las lungi si, sincera sa fiu, nici nu-mi plac unghiile lungi, ba chiar exagerez cu taierea lor si te prefer foarte scurte, cat de scurte se poate. Comoda si ocupata cum sunt, nu ma dau in vant nici dupa colorarea lor pentru ca nu suport sa stiu ciobit nici macar jumatate de milimetru de oja, asa ca ar fi un chin in plus pentru mine sa le sterg si sa le colorez zilnic. Asa ca aleg lacul incolor, iar de cand l-am descoperit pe cel cu fulgisori aurii in el, il folosesc neincetat, atat la manichiura, cat si la pedichiura. Insa, de o luna incoace, aplic lacul cu paiete aurii peste tratamentul Rejuvenation de la Jessica, indicat unghiilor uscate, pe care l-am cumparat din magazinul online www.exclusivcosmetics.ro.

Nu stiu cat investiti voi in sanatatea si frumusetea pielii, a parului sau a unghiilor, insa nu consider ca trebuie sa facem compromisuri in aceasta privinta pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, atunci cand vom intampina probleme (acnee, ten deshidratat, riduri, par tocit, matreata, unghii casante, etc) vom fi in stare sa cheltuim oricat, numai sa scapam de chin. Si abia atunci vom intelege ca, alegand produse de bune calitate, nu doar ca vom avea piele, par, unghii frumoase, dar facand un total, in timp, iesim mult mai ieftin. Intotdeauna, prevenirea unor probleme costa mai putin decat rezolvarea lor!
Asadar, nu stiu daca 49 lei va pare o suma mica sau mare, pretul acestui tratament de unghii de la Jessica, insa daca treceti prin problemele cu care eu si inca doua prietene ne-am confruntat in urma cu cateva luni, respectiv ruperea si exfolierea ingrozitoare a unghiilor, chiar si in situatia in care erau taiate din carne, ati fi in stare sa cheltuiti oricat numai sa scapati de acele probleme.
Ma bucur foarte tare ca l-am descoperit si ca, atat in cazul meu, cat si pentru unghiile prietenelor mele si-a dovedit eficacitatea. De o luna de cand il folosim impreuna, unghiile noastre arata foarte bine si daaaaaaa, nu se mai rup si nici nu se mai exfoliaza!
Alte tratamente nu am folosit, nici macar suplimente pentru par si unghii nu am mai luat, iar unghiile si-au revenit, de aceea dau "vina" pentru aceasta schimbare in bine a situatiei pe tratamentul Jessica!
Tratament Rejuvenation pentru unghii uscate (cu striatii pronuntate si/sau puncte albe, fara luciu, deshidratata si cu tendinta spre usoara exfoliere) reechilibreaza nivelui hidric al unghiei, avand efectul unui balsam care intareste unghia, ii reda flexibilitatea naturala si asigura nivelul optim de proteine, necesar pentru restabilirea legaturilor intre straturile unghiei.

Puteti cumpara tratamentul Rejuvenation de la Jessica de AICI, din magazinul online www.exclusivcosmetics.ro





Beautybysunshinecom spunea...

Si eu l-am folosit si mi-a placut mult. L-am cam uitat si au inceput unghiile sa se exfolieze, asa ca ma reapuc de tratament. Pup!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search