vineri, 5 iunie 2015

Jamieson pune umarul la sanatatea si frumusetea voastra


Brandul Jamieson, renumit la nivel mondial pentru calitatea si puritatea vitaminelor, mineralelor si a suplimentelor alimentare, poate fi gasit acum si in Romania. Peste 250 de produse compun portofoliul Jamieson, micronutrienti esentiali ce contribuie la mentinerea sanatatii organismului. In Romania este de acum disponibila o selectie de produse organizata in patru game: vitamine si minerale, antioxidanti, acizi grasi esentiali Omega 3, cat si suplimente alimentare din plante.


Compania Jamieson este una cu traditie, istoria ei datand inca din 1922. 
Claire Edwin Jamieson a infiintat atunci, in Canada, o mica afacere de familie care va ajunge sa fie recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea, puritatea si siguranta absoluta a produselor. Compania se afla intr-o continua expansiune, fiind prezenta in peste 40 de tari de pe 4 continente diferite.
Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns sa fie un pionier al industriei este faptul ca a fost primul care a introdus pe piata produse de o calitate ridicata cum ar fi vitaminele cu super-concentratii. 
Laboratoarele si centrele lor de productie beneficiaza de tehnologii de ultima generatie pentru a asigura o inovatie continua si un atent control al calitatii.

Protocolul “360 Pure”, specific companiei Jamieson, consta intr-un proces de verificare riguroasa a fiecarui produs pentru a asigura o calitate si puritate absoluta. Procesul de 360 de pasi consta in selectia atenta a materiei prime, testarea clinica a eficientei si biodisponibilitatea produselor. 
Pentru ca Jamieson se conformeaza celor mai ridicate standarde de productie, sigilul “360 Pure” a devenit un simbol al increderii si sigurantei.

Grija reala fata de oameni si fata de planeta sunt cele doua principii dupa care se ghideaza conceptul Jamieson. Pentru a proteja mediul se folosesc doar materii prime proaspete si se folosesc surse ecologice de energie. De asemenea, se efectueaza in permanenta studii de stabilitate.Produsele Jamieson nu sunt si nu vor fi testate pe animale.


Produsele Jamieson sunt disponibile exclusiv in Farmaciile Help Net.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search