miercuri, 24 iunie 2015

O curea rosie frumoasa ca o amintire de-o viata


Cureaua rosie la care mi-a ramas mie gandul si datorita careia am comandat-o pe aceasta din magazinul Manier.ro a fost una cu o valoare sentimentala de neegalat! Una dintre cele mai bune prietene mi-a daruit acum multi ani, dinainte sa devenim prietene, ceasul de la mana, un Casio cu curea rosie, din piele, imediat ce i-am zis ca imi place. Desi era un cadou de la mama ei, aceasta draga fiinta din viata mea mi l-a daruit fara sa stea pe ganduri! L-am iubit foarte mult si purtat ani de zile, pana cand acea curea rosie s-a uzat si a trebuit sa o schimb cu una maro. Din pacate, nu mai pot purta ceasul pentru ca am dezvoltat o oarecare alergie la metale si nu pot pune in contact cu pielea nimic altceva in afara de aur si argint.


Am ramas cu obsesia curelei rosii inca de cativa ani, de cand o tot caut pe cea mai frumoasa pentru ceasul meu iubit si pentru ca nu-l mai pot purta, atunci cand am vazut aceasta curea rosie superfrumoasa, din piele intoarsa impletita, am zis ca trebuie sa fie a mea, ca o amintire a celei de la ceas. Pana acum nu am reusit sa o port pentru ca imi este putin mare, trebuie sa-i mai fac inca o gaura si n-am avut incredere sa o dau pe mana oricui. Mi-e teama sa nu mi-o strice vreun nene din asta priceput la toate - doar in mintea lui!- pentru ca este foarte finuta, bine lucrata, fara cusur si n-as vrea ca acea gaura in plus de care am eu nevoie sa nu strice tot aspectul curelusei!
Dar nu-i bai, o tin la locul ei pana cand ii va veni randul sa-mi ajunga in talie si deja imi imaginez ce frumos va arata cu jeansii rupti si camasa alba! 
Revin cu fotografii!
Pana atunci va las sa aruncati un ochi in magazinul Manier,ro (link direct AICI) pentru ca au genti senzationale, curele, portofele, tot ce va pofteste inimioara!




Unknown spunea...

Si eu am una identica!!! Este frumoasa si o port aproape zilnic :))))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search