vineri, 5 iunie 2015

Ulei micelar demachiant Vichy Purete Thermale



"Ulei micelar"... Va suna cam ciudat alaturarea aceasta de termeni? Mie da, initial! Sincera sa fiu, nu stiam ce sa cred despre aceasta inovatie Vichy. Despre demachierea cu ulei stiam ca se practica si multe dintre voi mi-ati spus ca preferati sa indepartati machiajul cu diverse uleiuri (cocos, migdale, masline), insa "uleiul micelar" imi suna usor ciudat! Cand am inteles exact despre ce este vorabs i l-am si testat, m-am indragostit pe loc!

In primul rand, miroase senzational! N-as putea sa va descriu perfect mireasma lui...  Este foarte proaspata si curata! Cand eram eu mica si copilaream la tara, prin curtea bunicilor mei cresteau niste floricele roz extrem de placut parfumate. Mie asa imi miroase acest ulei. Combinat, cumva, cu aroma de lacramioare. Cand il folosesc, seara de seara si dimineata de dimineata, as ramane cu el pe fata si jumatate de ora, doar sa pastrez parfumul acela cat mai mul!
L-am folosit inclusiv pentru inlaturarea machiajului rezistent la apa si a functionat de minune! A curatat tusul si cele doua, trei straturi groase de mascara, fondul de ten, pudra, fara sa fie nevoie sa mai trec, la final, cu o discheta demachianta pentru finalizare. Iar testul l-am facut de cateva ori si discheta de bumbac a ramas perfect curata, semn ca uleiul micelar Vichy Purete Thermale a curatat foarte bine machiajul!


Testat sub control dermatologic și oftalmologic, uleiul micelar demachiant de la Vichy poate fi folosit și în zona ochilor, având o textură non-grasă, nelipicioasă și fără aspect lucios. 
Nu conține parabeni și desigur, conține apă termală Vichy.

Prețul recomandat este de 70 de lei și este disponibil deja în farmacii.


ps: un singur defect are acest minunat ulei micelar: mi s-a aproape terminat! :))




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search