miercuri, 1 iulie 2015

Colectia de sandale (absolut superbe) Hannami vara 2015


Coco Chanel spunea ca "o femeie cu incaltari frumoase nu este niciodata urata!", iar eu as adauga ca sandalele, pantofii sau cizmele carora ne incredintam picioarele nu trebuie sa fie doar frumoase, ci si de buna calitate pentru a ne mentine zambetul pe buze si sclipirea din privire! Si nu cred ca doar mie mi s-a intamplat ca o pereche de incaltari nepotrivite - si aici ma refer la material de slaba calitate si calapod incomod si prost gandit- sa-mi strice intreaga zi si nu doar o data un eveniment frumos. Durerea de picioare, bataturile si chiar dezintegrarea partiala a acelor incaltari, fix cand imi era lumea mai draga, m-au trimis acasa in toiul unei nunti, a unei aniversari sau mi-au scurtat o intalnire amoroasa mai rapid decat mi-as fi dorit! De aceea spun ca o buna calitate a accesoriilor pe care le punem in picioare conteaza chiar mai mult decat frumusetea lor. Dar cand calitatea superioara se intalneste cu frumusetea se naste Hannami!



Noile modele de sandale si pantofi Hannami pentru sezonul vara 2015 reprezinta o oglindire estetica a rafinamentului feminin, ce transpare dintr-o diversitate de forme, materiale si detalii stilistice precum: elemente florale, sireturi decorative, barete transparente, tocuri stiletto, platforme, fundite din satin si franjuri.

Vedetele noii colectii sunt sandalele in culori vibrante si cu barete transparente. Accesorizate cu detalii florale creative, ele devin incontestabil elementul central al unei tinute feminine si moderne.

Impodobind piciorul pana la glezna sau pana la genunchi prin utilizarea baretelor din velur negru sau piele in nuante metalizate, sandalele gladiator vor completa armonios nu numai un outfit sofisticat de seara, ci si unul modern de zi.
 


Versatilitatea lor deriva tocmai din utilizarea tocului cui, menit sa evidentieze delicatetea piciorului feminin.

Pe langa aceste doua directii stilistice, Hannami propune multiple optiuni atat pentru sandalele cu bareta subtire peste glezna din materiale metalizate, texturate sau imprimeu sarpe, cat si pentru clasicii pantofi stiletto, in varianta simpla sau decupata, ori cu accesorii deosebit de feminine precum fundite din satin.

Va invit in magazinul online Hannami pentru a va indragosti si voi de sandalele care mie mi-au taiat rasuflarea! 
Am avut ocazia sa le vad si in realitate si sunt chiar mai frumoase decat in fotografii! Cat despre comoditate, stiti expresia aceea - "vin manusa"? :) Da, vin manusa! 
Imbraca minunat piciorul, parca il mangaie, ador calapodul sandalelor, indeosebi al celor cu toc inalt, dificil de purtat in general. Nu este si cazul celor Hannami pentru ca nu este realizat dupa ureche, ci exact cum trebuie pentru a oferi comoditate si, implicit, zambete si buna dispozitie norocoasei, nu doar o aparitie care nu va trece neobservata!

Si inca un aspect important: incaltarile Hannami sunt realizate la comanda, din piele de cea mai buna calitate, in doar 7 zile, pot fi personalizate dupa bunul plac al purtatoarei :)! Si o mare bucurie pentru mine si pentru cateva alte prietene cu piciorul micut este aceea ca sunt valabile inclusiv masurile mici si foarte mici, de la 36 in jos, respectiv 35 si 34! :)


Sa va arat si cateva dintre preferatele mele:

Cosy Tea (link direct AICI)



Black Elegance (link direct AICI)



Strong Step (direct direct AICI)



Marvellous Lady (link direct AICI)



Fairy Tale (link direct AICI





Good Night Story (link direct AICI





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search