miercuri, 1 iulie 2015

Frumoasa Christy Turlington a devenit imaginea Biotherm Blue Therapy





Ca mama, soție, social entrepreneur, maratonistă, yoga-enthusiast și fondator al Every Mother Counts, o organizație non profit dedicată transformării experienței maternității și nașterii într-o experiență sigură pentru toate femeile, Christy Turlington reprezintă personalizarea sloganului Biotherm “live more”- o filozofie concentrate pe trăirea viații la maximul potential al frumuseții sale.

Frumusețea fără vârstă a lui Christy a menținut-o în topurile lumii modei pentru 3 decenii. Bucuria ei de a trăi, aura sa plină de magnetism, intelectul și pasiunea de a trăi îi conferă o frumusețe reală, natural. O frumusețe sinonimă cu a trăi sănătos, cu o energie de neimitat. 


Sănătatea reprezintă totul, este cel mai important lucru de care avem nevoie. Te simți pur și simplu mai bine cînd ești sănătos din toate punctele de vedere și eu ma concentrez pe acest aspect în tot ceea ce facMa asigur că toate aspectele vieșii mele mă împlinesc- familie, prieteni, muncă. O abordare holistică a vieții.”
(Christy Turlington Burns)



Christy a fost fotografiată într-o locatie din Miami pentru noua campanie a Blue Therapy Accelerated, noul serum antirid care accelerează metabolismul celulelor îmbătrânite, pentru a le reîntineri. Fiind activă fizic, trăind in prezent și fără nicio frică legată de viitor, Christy îmbrațisează o viziune sănătoasă a înaintării în vârstă.




*****

Despre BIOTHERM


Un brand de lux, care in cei 60 de ani de existent și-a concentrat activitatea pe descoperirea de soluții inovatoare dedicate ingrijirii pielii pe baza de apă p
entru ca apa reprezintă originea vieții. 
Cel mai adesea neexplorate, apele existente pe Pământ sunt bogate in milioane de microorganisme, planton și alge. 
Deaorece împărtășesc caracteristici bilogice specific si afinități cu pielea noastrp, ingredientele acvatice active au remarcabila capacitate de a regenera, repara și proteja pielea. 
Pionier in bilogia pielii încă din momentul descoperirii beneficiilor de vindecare ale Life PlanktonTM in 1952, Biotherm integreaza forta incredibilă a acestor ingrediente acvatice in soluțiile avansate de ingrijire a pielii pe care le propune. Datorită expertizei brandului in Blue Biotechnology, infuzăm aceste ingrediente puternice în texturi neimaginat de proaspete și plăcute pentru a oferi o frumuseșe sănătoasă și de viitor. 
Produsele nostre iconice sunt: Blue Therapy, Aquasource, Lait Corporel.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search