joi, 20 august 2015

SKINCODE exclusive: serum la capsula, pentru o piele catifelata si luminoasa



A se observa iasomia din fotografie, inainte de toate! Da, dupa cum ati intuit, poza este facuta pe vremea iasomiei, adica prin mai, noi aflandu-ne acum la sfarsit de august. Ce inseamna asta? Ca in acea seara de mai in care am pozat capsulele SKINCODE eram foarte incantata de efectul lor asupra pielii si ca au trecut vreo patru luni de cand le tot iubesc! Intre timp, insa, m-am obisnuit cu ideea de a le avea in baie si de a le folosi seara de seara, incat am tot amanat sa vi le laud si voya! Am gasit acum poza pe desktop si iata ca-i vremea sa va povestesc un picut despre acest serum fabulos, perfect dozat in capsule micute, care m-a cucerit de la prima intalnire!




In general nu sunt usor de cucerit, analizez situatia pe toate partile, gasesc nod in papura, uneori pun raul inainte, am invatat sa nu ma mai multumesc cu putin, sa-mi doresc mai mult, sa am pretentii mai mari, sa nu mai fac compromisuri! Da, (si) despre cosmetice ziceam! :)

In privinta capsulelor SKINCODE nu mi-am facut griji pentru ca stiu brandul de ceva timp, ne intelegem perfect si eram sigura ca nu voi fi dezamagita. Exista posibilitatea ca serumul sa nu mi se potriveasca! Nu doar o data am patit asta cu branduri celebre, foarte apreciate in lume, dar dezastruoase pentru pielea sau parul meu!

Am apreciat, in prima faza, ambalajul serumului- in capsule perfect dozate pentru o singura folosire! Ma gandeam ca voi gasi mult prea putin produs intr-o "lacrimioara", dar nici vorba! O singura capsula ajunge atat pentru fata, cat si pentru gat!

Textura serumului este una speciala: nici crema, nici gel... Eu il simt ca pe un gel pudrat, matasos. Mi s-a intamplat sa gasesc acest tip de textura la primerele pentru ten. Deloc uleios, deloc cremos, deloc gras, dar foarte hidratant acest serum! Este, de altfel, si o foarte buna baza de machiaj pentru ca nu ingrasa tenul si il pregateste perfect pentru fondul de ten!

Compozitia serumului SKINCODE exclusive este pe baza de polifenoli din sambure de strugure, fosfolipide si extracte naturale din plante, care protejeaza pielea impotriva agresiunii radicalilor liberi, cei despre care stim ca sunt responsabili de imbatranirea pielii, aparitia timpurie a ridurilor, pierderea elasticitatii si a luminozitatii tenului.

Serumul contribuie la refacerea elasticitatii si a filmului protector hidrolipidic al pielii, iar prin activarea metabolismului celular stimuleaza regenerarea celulara, pielea va fi mai catifelata, proaspata si stralucitoare.

In borcas gasiti 45 de capsule, iar pretul este aprox. 200 de lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search