luni, 14 septembrie 2015

ASTOR SkinMatch Protect, rutina de machiaj in trei paşi




Cei 3 paşi simpli ai noii rutine ASTOR SkinMatch Protect cu o bază de machiaj, fond de ten şi corector sunt destinate pregătirii şi protejării tenului pentru un look proaspăt, perfect. 




Pasul 1: baza de machiaj hrăneşte pielea cu agenţi de hidratare şi ulei de argan pregătind tenul pentru o aplicare optimă a machiajului, în timp ce un complex super antioxidant protejează împotriva impurităţilor. În plus, pigmenţii de estompare optică netezesc liniile fine şi ascund porii. Formula uşoară ce poate fi purtată o durată lungă de timp şi care lasă pielea să respire, poate fi utilizată singură pentru un efect luminos sau sub fondul de ten pentru a îmbunătăţi perfomanţa acestuia.

SkinMatch Protect Primer este o bază de machiaj invizibilă care:

● Pregăteşte: Complexul Nutritiv de agenţi de hidratare pregăteste tenul pentru aplicarea optimă a machiajului.

● Protejează: Complexul Super Antioxidant cu vitaminele E, A şi C, dar şi factorul SPF25 protejează împotriva impurităţilor provenite din aer, apă, lumină sau radiaţiilor din interior.

● Perfecţionează: Pudra pentru estompare optică netezeşte aspectul liniilor fine şi ascunde porii instant.

pret: 32 lei

Pasul 2: fondul de ten care durează până la 24 de ore se potriveşte perfect cu tenul, realizând un contur perfect natural, în timp ce îl protejează cu factorul SPF 18. Formula catifelată cu un complex triplu de protecţie îmbunătăţeşte vizibil luminozitatea, nuanţa şi textura tenului. 
Formulele cu un complex triplu unic de protecţie cu fosfolipide, agenţi de hidratare şi vitamina E, ajută la protejarea tenului de agresiunile mediului cu până la 24 de ore de hidratare, protecţie solară cu factor SPF 18 şi o finisare perfectă. În plus, estompează decolorarea, reduce cearcănele şi acoperă punctele negre. Rezultatul: un ten luminos, radiant, cu o textură îmbunătăţită. Astor Plus: machiajul potrivit, care foloseşte pigmenţi prietenoşi cu pielea pentru a îmbunătăţi aspectul tenului.


Fondul de ten SkinMatch Protect oferă multiple beneficii pentru îngrijirea pielii:

● Hidratare până la 24 de ore

● Pigmenţii amino acizi prietenoşi cu tenul oferă un contur egal şi un finish perfect.

● Protecţie cu factor SPF 18 împotriva razelor UVA/UVB

● Complexul de protecţie triplă îmbunătăţeşte vizibil luminozitatea, nuanţa şi textura tenului.

pret: 45 lei

Pasul 3: printr-o simplă atingere, corectorul ascunde imperfecţiuni precum liniile fine şi cearcănele. Ajută la catifelarea pielii şi conţine un complex cu antioxidanţi, care protejează împotriva radicalilor liberi. Mai mult, împrospătează zona delicată de sub ochi într-un mod vizibil, pentru un look mai tânăr şi mai fresh. Aplicatorul delicat este ideal pentru pielea sensibilă de sub ochi şi ajută la uniformizarea uşoară a formulei cu tenul, asigurând o rezistenţă de durată.

SkinMatch Protect Concealer are o formulă netedă ce conţine:

● Polimeri speciali ce reflectă lumina pentru a acoperi liniile fine, imperfecţiunile şi cearcănele pentru a revigora zona de sub ochi.

● Cu vitaminele C şi E

● Are grijă de zona delicată de sub ochi pentru un look fresh, mai tânăr


pret: 30.5 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search