joi, 10 septembrie 2015

Bourjois Air MAT, fond de ten matifiant cu textura ultralejera



Air MAT este noul fond de ten lansat de Bourjois pentru a satisface toate capriciile tenului, chiar si ale celui mai pretentios din cate exista, al meu fiind un bun exemplu, in sensul ca este cand gras si cu pori dilatati, cand uscat si deshidratat, iar din cand in cand - mai des in ultimul timp - ma mai confrunt si cu puncte negre sau/si cosuri deprimant de multe. Air MAT ar parea ca este fondul de ten pe care toate ni-l dorim: are textura lejera, adica nu incarca tenul si nu lasa efect de masca, dar in acelasi timp matifiaza si ascunde imperfectiunile.



Luminos si cu textură aerată, Air MAT este infuzat cu aer si are o textura usoara, sterge imperfectiunile si uniformizează culoarea pielii oferind un rezultat natural, imperceptibil. Mai mult, se lauda ca rezista 24 de ore, iar momentan nu pot decat sa-l cred pe cuvant! Indata ce-l testez, revin cu impresii!

Folosind pigmenti speciali, Air MAT da impresia ca abia ati aplicat fondul de ten. Culoarea este proaspătă si rezistentă pe tot parcursul zilei. Uleiurile non lipicioase îmbină pigmenții cu textura pielii oferind rezistență de lungă durată.

Pudra extra-fină matifiantă, extractul de zinc și microsferele de siliciu absorb excesul de sebum fără a încărca tenul!

Uniformizează și șterge imperfecțiunile, lăsând tenul suplu și perfect!



Fondul de ten Air MAT este disponibil în 6 nuanțe naturale create pentru a lumina tenul tern: 2 nuanțe deschise (rose) și 4 nuanțe medii de la bej la auriu care sporesc străluciea tenului mediu și bronzat.

Culoarea ambalajului se potrivește cu nuanța produsului din interior, astfel că este imposibil să alegi nuanța greșită.

Pret special de lansare: 60 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search