vineri, 18 septembrie 2015

Concurs: 7 premii NIVEA pentru Operatiunea Demachierea



Se spune ca o noapte pierduta se recupereaza cu alte zece dormite! Afirmatia este valabila si in cazul pastrarii machiajului in timpul somnului, un foarte mare rau pe care il faceti tenului vostru atunci cand mergeti la culcare fara sa va demachiati. V-am spus in repetate randuri lucrul acesta: niciodata, dar niciodata nu puneti capul pe perna inainte sa va curatati pielea de fond de ten, pudra, bluch, fard, ruj, mascara sau doar praf, sebum si impuritati pentru ca nu-i absoluta nevoie sa purtati machiaj pentru a va curata tenul seara, inainte de culcare. 
O curatare a pielii cu lotiune micelara sau cu ajutorul unui servetel demachint este binevenita oricand! Asadar, impreuna cu NIVEA imi propun sa incurajez aceasta actiune si dam startul Operatiunii Demachierea! Pentru un prim pas spre demachierea zilnica a pielii voastre va oferim 7 premii constand in cate 3 produse pentru curatarea tenului: o apa micelara, un demachiant pentru ochi si un pachet cu servetele demachiante!




CONDITII CONCURS

  • apreciez un Like dat paginii de Facebook Pentru Dive (daca nu ati dat deja)
  • mi-ar placea sa va anuntati si prietenele despre aceasta operatiune a noastra printr-un share al concursului sau printr-un email (cu divedecarton@yahoo.com in CC) prin care invitati macar doua dintre ele sa arunce un ochi aici :)
  • daca aveti timp poate imi spuneti cand si de ce s-a intamplat ultima data sa adormiti machiate. V-ati trezit cu ochi de panda, asa-i? :))

DURATA CONCURS

18 septembrie - 25 septembrie





DESPRE PREMII

Apa micelara 3 in 1 este potrivita tuturor tipurilor de ten si nu conţine parfum, coloranţi sau parabeni. Indepărtează machiajul de pe faţă şi chiar din zona ochilor şi hidratează într-o singură mişcare. Formula de îngrijire cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri curăţă în profunzime, datorită complexului de curăţare delicat şi eficient, hidratează şi împrospătează tenul. Curăţă delicat, dar extrem de eficient. Datorită tehnologiei micelelor, nu necesită clătire şi nu afectează bariera naturală de protecţie a tenului. Micelele acţionează asemenea unui magnet - atunci când se aplică cu ajutorul unei dischete demachiante - atrag şi închid uleiul şi machiajul în interior, menţinând în acelaşi timp apa în afară. Formula cu efect de împrospătare nu deshidratează tenul şi nu necesită aplicarea unei loţiuni tonice după utilizare.

Demachiantul pentru ochi Double Effect este foarte delicat cu ochii si genele, indepartand usor chiar si mascara rezistent la apa, fara a fi nevoie sa insistati foarte mult! Este potrivit si ochilor sensibili, dar si celor care poarta lentile de contact, Operatiunea Demachierea nu se lasa cu usturimi, ochi inrositi, mancarimi. Este suficient sa agitati produsul (este bifazic, adica jumatate apa, jumatate ulei) pentru a combina cele doua parti, aplicati putin pe o cotoneta de bumbac si masati ochii. In cateva secunde machiajul va fi indepartat, iar in urma nu ramane nici o urma uleioasa. 

Servetelele demachiate sunt perfecte pentru luat in calatorii, pentru serile in care suntem atat de obosite incat ni se pare lung pana in China drumul pana la baie, asa ca un servetel imbogățit cu Vitamina E face minuni pentru tenul nostru, in timp ce-l asteptam pe Ene pe la gene. Nu doar o data mi s-a intamplat sa-mi demachiez tenul in pat, cu ochii aproape inchisi de somn, cand efectiv nu mai gaseam energie sa ma deplasez la baie pentru o curatare ca la carte a pielii. In momentul ala l-am iubit maxim pe cel care a inventat servetelele demachiante si mi-am jurat ca niciodata nu voi pleca fara ele in geanta, fie ca planuiam o vacanta, o petrecere in pijama la vreo prietena sau... prieten! :))
Șervețelele demachiante revigorante NIVEA Aqua Effect curăţă delicat şi hidratează tenul, îndepărtând machiajul și rimelul rezistent la apă. 

UPDATE

Dragile mele, fara nici o suparare din partea celor care astazi au fost mai putin norocoase, permiteti-mi sa va anunt care sunt, de data aceasta, castigatorii premiilor Nivea:


  • Anghel Florina 
  • Mirela M.
  • Potop Adriana
  • Julie Jules
  • Gilda Ioana
  • Mihut Mihai
  • Dragos Stan


Tweety spunea...

Ultima data cand am adormit machiata a fost dupa nunta...cine mai era in stare la 7 dimineata sa dea tot smacu' jos cand abia mai puteam sta in picioare :)) si am avut noroc...fara ochi de panda :)))

Unknown spunea...

Imi doreasc foarte mult o apa micelara dar cum posibilitatile mele ca studenta..sunt limitate, as fi foarte fericita sa castig. Cred ca ultima oara cand am adormit machiata a fost cand m.am intors acasa tarziu de la ziua unei prietene...acum 5 saptamani. Multumim pentru concurs!

NADIA CANDREA spunea...

Buna!
fb: nadia alina candrea
https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/1068910459795629?pnref=story
Mi se mai intampla sa adorm machiata...si e drept, a doua zi dimineata, nu prea imi vine sa dau ochii cu oglinda din baie :(
Motivele...cel mai adesea ma iau cu activitatile casnice, cu printesa si mofturile ei...si pun capul pe perna inainte ca tenul meu sa vada discheta si demachiantul.
Multumesc.

Sabangianu Mihaela spunea...

Uof...din pacate se mai intampla sa adorm nedemachiata. Ultima data a fost acum vreo 2 zile cand am venit extrem de obosita de la munca si efectiv am adormit stand la televizor...

chindris adina spunea...

Ohhh.Da pot sa te anunt ca ai ghicit si ai mare, mare dreptate ....Nu numai ca aveam fata incarcata si obosita, dar a trebuit sa ma demachiez si tenul nu a avut timp sa se odihneasca si sa se relaxeze asa ca oricine ma vedea ma intreba ce am patitn nu am dormit bine? Sunt de parere ca a-ti curata tenul nu e un moft ci e o regula, asa cum ar fi bautul apei....

Unknown spunea...

Ultima data cand m.am trezit cu ochi de panda a fost acum 3 saptamani, dupa ce.am petrecut la botezul baietelului meu. :)

Mikyangel spunea...

Acum 2 saptamani cand eram in concediu, am adormit intr-o seara machiata si chiar m-am trezit cu ochi de Panda si cu cateva cosuri, bonus.

Unknown spunea...

Hey! Am dat like demult paginii cu Cristina Sece.
Ultima dată când m-am pus la somn nemachiată a fost după ce am participat la o nuntă și am fost fff obosită. Ce-i drept când m-am trezit arătam fix ca un mic panda!

Unknown spunea...

Nu cred ca am adormit fără sa ma demachiez! Mi-a intrat asta in rutina zilnică si nu pot merge la culcare machiata, oricât de obosita as fi!

gabriela spunea...

https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/1138595496155453
dupa o nunta si am avut ochi de panda!!

Cristina spunea...

Buna,
FB: Cristina Popescu
https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10205415490566242
Ultima oara am dormit nedemachiata, luna trecuta, dupa ce am venit de la o nunta care a avut loc duminica si luni a trebuit sa merg la serviciu. Am avut norocul sa-mi reziste machiajul, facut la Sephora.

Alexandra Mihai spunea...

Ultima dată am adormit machiata când am venit la 6 dimineața acasă de la majoratul meu și nu mai eram în stare de nimic, nu îmi mai simțeam picioarele de la cât am dansat și abia așteptam să mă asez în pat ��

Unknown spunea...

am dormit machiata cand am venit de la o nunta ,tarziu

Alexandra Marina spunea...

Am adormit machiata intr-o dimineata,acum 2 saptamani, cand am venit de la o nunta si eram super mega obosita :-s

Unknown spunea...

Buna!
FB Loredana Voicila
Share https://www.facebook.com/loredana.voicila.9/posts/1062554187118863?pnref=story
Mi se intampla foarte rar sa nu ma demachiez.Ultima data cand m-am dus la culcare fara sa ma demachiez a fost dupa o petrecere, eram asa de obosita ca nu vedeam decat patul.
Multumim pentru concurs. :)

Anonim spunea...

Mihaela Grigoras
Fb mihaela.grigoras.10
share : https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/852932284760841?pnref=story
Mi se intampla uneori sa raman uit sa ma demachiez, cand sunt obosita. Motivul ? Neglijenta mea din pacate , combinata cu stare de oboseala. ca sa combat aceasta stare , incerc sa ma demachiez imediat cum ajung acasa.

Geta spunea...

Uneori uit, alteori mi-e lene, dar nu-mi place niciodata ce vad in oglinda
share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/959364447435686?pnref=story
FB: Geta Alexiu

Daniela Dodoi spunea...

De revelion ,oboseala si-a spus cuvântul.Demachierea a fost pentru mine o bătălie pierdută.

Unknown spunea...

Acum o luna cand am ajuns foarte târziu de la o petrecere.

Nicoleta Badea spunea...

FB: Nicoleta Alexandra
Share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1652685615009049?pnref=story
Ultima data cand am adormit machiata a fost dupa un party, asta acum vreo 2 luni, pentru ca am ajuns acasa dimineata tarziu si nu ma simteam in putere sa ma mai dezbrac, dar sa ma mai si demachiez! Asadar, am comis-o si am adormit asa! Evident ca m-am trezit cu ochi de panda:)))

Rux spunea...

Hei! Ultima data cand am adormit machiata cred ca a fost acum cativa ani , cand am ajuns acasa foarte obosita si nu mai voiam decat sa dorm! :)))

Anonim spunea...

Avramescu Evelina Mihaela

Ultima data cand am adormit machiata a fost dupa o nunta la tara, dara am avut noroc sa nu ma trezesc cu ochii de panda, deoarece am folosit machiaj rezistent.

Corina Corina spunea...

Cred ca ultima data cand am dormit machiata era prin facultate ....erau nopti pierdute prin discoteci si baruri :)))) cand ajungeam pe la ora 7 dimineata acasa...nu mai era cazul de demachiere :))) dar pe la orele amiezii ma trezeam , ma demachiam si ma culcam inapoi :))) asta a fost demult ...de atunci...de cand am vazut dezastrul de pe fata mea....nu mai abdic niciodata , dar niciodata de la demachiere...oricat de obosita as fi .smile emoticon

Unknown spunea...

Mi se intampla rar... Ultima data am dormit machiata adormindu-l pe cel mic :)
Am dat share pe fb Mihaela Calmatuianu
O zi minunata :)

CarmenG spunea...

Fb: Carmen Ghituleasa
Share: https://www.facebook.com/carmen.ghituleasa/posts/10207934738351483
De obicei ma demachiez si tin foarte mullt la acest pas dar acum cateva saptamani , dupa o nunta pe la 6 dimineata am cazut lata , n-am mai fost in stare sa ma mai demachiez. Ochii de panda au fost acolo :)))

Roxana spunea...

Share: https://www.facebook.com/asimionesei.roxana/posts/1192580084091461?pnref=story
Fb:Asimionesei Roxana

Ultima data am dormit machiata cand am venit de la nunta prietenei mele. Eram foarte obosita !

Andreea cristina Zgripcea spunea...

buna. ultima data cand am adorimit macheata a fost cand m-am intors de la nuntaverisoarei mele, eram foarte obosita si cand , mi se terminase si apa micelara si nu apucasem sa -mi cumpar alta,asa ca nu am avut de ales si am adormit macheata, dar dam avut noroc dimineata ca nu m-am trezit cu ochi de panda :))) asa ca imi doresc sa castig acest minunt concurs pentru ca mi-ar fi de ajutor . multumesc ca m-ati dat ocazia sa particip la acest minunat concurs. pupici

Andreea cristina Zgripcea spunea...

Am dat share pe facebook cu numele Andreea Cristina Zgripcea https://www.facebook.com/andreeacristina.zgripcea/posts/951185508280598. multumesc

Unknown spunea...

Nu am adormit niciodata machiata. Atunci cand sunt foarte obosita apelez la servetelele demachiante.

Unknown spunea...

Ultima data cand am dormit machiata a fost cand am cununat. Dimineata eram atat de obosita si ma dureau atat de tare picioarele incat am aruncat rochia de pe mine si asa m-am culcat. Bineinteles ca m-am trezit cu ochi de panda!
fb geo georgiana
share: https://www.facebook.com/georgiana.talaba/posts/172491929753916?pnref=story

Pusa Raisa spunea...

FB Pusa Raisa
share https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/944766465560497 Nu mi s-a intamplat niciodata sa ma culc machiata,este o regula intrata in sange seara spalatul pe dinti si demachierea,indiferent ora la care ma culc si cat de obosita sunt. Ma demachiez ,deaceea as vrea sa castig aceste minunate produse de demachiere. Multumesc pentru concurs <3

Unknown spunea...

Fb Irina Corciovei Cercea
Demachiata adorm cam de 2 ori pe săptămână din cauza oboselii dar dimineata primul lucru încerc sa îmi îndrept greseala.

Unknown spunea...

Fb: Raluca Crina Man
https://www.facebook.com/ralucacrynna/posts/1154453401249580?pnref=story
Cand am dormit ultima oara machiata de vrio 8 ani cam asa :D si sa intamplat doar de cateva ori, cam tot atunci am aflat ca daca dormi machiata intr-o noapte tenul imbatraneste cu 8 zile,a fost un motiv bun sa nu mai dorm niciodata machiata, desi m-am intors la 6 dimi de la nunta tot m-am demachiat :D

Unknown spunea...

Nu prea adorm sa nu ma demachiez , dar intradevar sa intamplat o data eram in alta localitate la o nunta si dupa , am dormit asa nedemachiata , nu vreau sa va spun ca deabeea asteptam sa se trezeasca lumea ce ingrozitor ma simteam !

gabitza_70 spunea...

Ultima data cand am adormit machiata a fost duminica pentru ca m-am intors de la o petrecere pe la ora 3 dimineata si eram atat de obosita incat am uitat.Recunosc ca nu a fost prima oara si ...sigur nici ultima.

Stefania Gheorghe spunea...

FB: Stephanie Stef
share: https://www.facebook.com/Stephanie1958/posts/403485419845125?pnref=story
Ultima oara cand am adormit machiata a fost de ziua mea cand am dat o petrecere acasa, iar musafirii au plecat tarziu spre dimineata, pur si simplu am uitat sa ma demachiez, eram foarte obosita, abia mai puteam sa stau in picioare!
Multumim pentru concurs!

Unknown spunea...

Uuuu ,eu nu am adormit niciodata machiata,nu pot,chiar de i 1 noaptea eu tot ma demachiez,de apa micelara eu am nevoie si demachiantul bineinyeles care este divin!!
Am dat like cu numele Claudia Dumitrescu
Si share:https://www.facebook.com/claudia.dumitrescu.33/posts/868522903229715?pnref=story
:):*

muna spunea...

M-am trezit cu pielea foarte uscata

Daniela Alexandra Verde spunea...

Fb: Daniela Alexandra Verde
share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1671130656439440?pnref=story
Ultima data am adormit machiata cand am venit de la o petrecere noaptea tarziu si eram super mega obosita... aproape sa adorm imbracata in hainele de petrecere, asa am adormita si fara sa ma demachiez... :(

Aghinitei Maria spunea...

Aghinitei Maria Nu adorm de regula nemachiata, dar de cateva ori am adormit la TV si m-am trezit spre dimineata si am simtit nevoia sa ma demachiez chiar atunci, caci tenul meu vrea sa respire macar noaptea

Anonim spunea...

Cand eram mai "tanara" si mergeam in cluburi, mi se intampla sa fiu atat de obosita incat adormeam cu machiajul pe fata. A doua zi, bineinteles ca eram toata iritata, cu cate un cos ici-colo si cu ochii rosii ! M-am invatat minte si sunt ani de zile de cand nu ratez nicio demachiere. Multumim !

Unknown spunea...

In fiecare duminica ma trezesc cu ochi panda, sambata seara dupa ce vin din club mi se intampla sa uit ca sunt machiata si ma pun direct la somn !

Bleotu Macrina spunea...

FB: Bleotu Macrina
share:https://www.facebook.com/bleotu.macrina/posts/1180828565277324?pnref=story
Ultima data nu m-am demachiat saptamana trecuta cand am avut o zi foarte plina si am fost foarte obosita.

Carmen Tender spunea...

FB-TENDER CARMEN MARILENA
SHARE-http://www.pentrudive.com/2015/09/concurs-7-premii-nivea-pentru.html
Ultima data cand am dormit machiata.....sambata trecuta cand eram extenuata dupa atata dans la petrecerea unei prietene...Oopsss

Gavriloi Adina spunea...

FB like: Adina Gavriloi
Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/958792240830439?pnref=story
Ultima dată când m-am culcat machiată cred că a fost de Revelion și când m-am trezit arătam pur și simplu îngrooozitor.

Buga Carmen Valentina spunea...

ultima data cand am dormit machiata a fost la o reintalnire cu colegii de liceu unde am pierdut notiunea timpului.....dimineata nu a fost prea ok, dar am reluat ritualul de demachiere.

Ioana Pavel spunea...

Ultima data cand am adormit machiata tin minte sa am stat treaza pana noaptea tarziu pentru a urmari seriale pe AXN si am cazut bustean!Nici vorba de demachiere... Nu m-am trezit cu ochi de panda, dar nici bine nu aratam, cu genele lipite, ce semanau cu niste tentacule! :))

Ioana Oana COana spunea...

FB IOANA OANA COANA;
SHARE: https://www.facebook.com/ioana.cojan.94/posts/1691047264462918?pnref=story;NU MI S-A ITAMPLAT NICIODATA SA DORM MACHIATA,INTOTDEAUNA AM AVUT GRIJA SA MA DEMACHIEZ (DE TENUL MEU)

Ramona Dancea spunea...

Nu am adormit niciodata machiata. Cand sunt foarte obosita folosesc servetelele demachiante.

Suciu Clementina spunea...

Am venit epuizata de la serviciu vineri
pe la 11 noaptea...
Am adormit fara sa ma mai pot gandi la ceva...

Tiberiu Alboiu spunea...

fb: Tiberiu Alboiu
share: https://www.facebook.com/tiberiu.tibi/posts/416072398590271?pnref=story
ultima oara cand am dormit fara sa imi curat tenul(ca ma demachiez de impurittile de zi cu zi, transpiratie si etc) a fost acum o luna cand am venit de la pescuit..

Serban Elena spunea...

Ultima data a fost ieri cand dupa 14 ore petrecute la servici cu lucrari urgente,am ajuns acasa pe la ora 24,m-am asezat in fotoliu sa citesc o factura,si-am adormit nu numai machiata dar si imbracata(noroc ca lasasem pantofii in hol)

Deya spunea...

Share https://www.facebook.com/bandreia.daniela/posts/10207773366111675
Sincer nu mai stiu cand am adormit nedemachiata , in ultimul timp mi-am curatat tenul si am avutt grija de el .oricum cand se intampla sa mai adorm machiata ,cred ca pe vremea cand veneam de la discoteca

Trica Viorica spunea...


fb:Trica Viorica
share:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/522148124621241?pnref=story
O singura data mi s-a intamplat sa dorm nemachiata,fiindu-mi tare rau,astfel uitand de demachiere!

Trica Viorica spunea...


fb:Trica Viorica
share:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/522148124621241?pnref=story
O singura data am adormit machiata,fiindu-mi foarte rau,astfel uitand de demachiere!

Unknown spunea...

fb:https://www.facebook.com/constantin.roxana.9
share:https://www.facebook.com/constantin.roxana.9/posts/920549321326471?pnref=story
recunosc, au mai existat momente cand am adormit machiata, fie ca eram foarte obosita dupa munca de la birou, fie ca am ajuns acasa tarziu, dupa o petrecere si cateva cocktail-uri. Dar incerc sa am grija, se pare ca aceste mici “scapari”, cand nu ma demachiez, pot avea niste efecte neplacute asupra pielii...

Oana Maria spunea...


fb:Oana Maria
share:https://www.facebook.com/onefashion12/posts/736753593123670?pnref=story
Recunosc ca am adormit de mai multe ori machiata,din cauza comoditatii,ceea ce nu este bine deloc.

Unknown spunea...

Adevarul ca obisnuiesc deseori sa adorm machiata din cauza oboselii sau pur si simplu din comoditate...dar produsele pentru demachiere de la Njvea sunt foarte practice si la indemana!

Anonim spunea...

FB Constantin Aurora
am adormit nemachiata dupa nunta,acum doua luni,din cauza oboselii

Unknown spunea...

Buna!
share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=496081643913237&id=100005342163092&pnref=story
Saptamana trecuta ,am avut o zi foarte plina si am fost foarte obosita

fb MARIA ENE

Jane spunea...

FB:Janeta Ivan
Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/420363014754939?pnref=story
Am adormit macheata de cele mai multe ori cand sunt obosita dupa vreo petrecere sau de sarbatori cand stau toata noaptea si pic de obooseala ,e deajuns sa pun capul pe perna si adorm instantaneu atunci nu am chef sa ma demachez si asta face foarte mult tenului meu si asa foarte sensibil.

Florina Flori spunea...

s-a intamplat weekendul trecut cand am ajuns de la o petrecere la 4 dimineata acasa si eram mult prea obosita sa ma mai demachiez .

Unknown spunea...

Eram prea obosita si chiar nu am vrut sa ma demachiez, asta s-a intamplat chiar de ziua mea, a doua zi m-am trezit cu ochii negri, parca eram batuta

Denisa Nicolae spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=436481143202020&id=100005204149441&pnref=story
Ultima data cand am adormit machiata a fost dupa prima zi de scoala a baietelului meu cel mare..asa emotii am avut ca am adormit cu scolarelul meu in brate si am uitat sa ma demachiez :)))

Adela Sarbu spunea...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=158487564495036&id=100010013807014&pnref=story
Am adormit machiata dupa petrecerea de ziua mea..de fapt in dimineata urmatoare pe la 4.

Raluca spunea...

Buna !

Multumim pentru concurs !

Exista momente cand adorm nemachiata, motivul principal : oboseala :-( !

Facebook : CataRalu Vulpe

Share : https://www.facebook.com/vulpe.cataralu/posts/1012153562138494?pnref=story

Unknown spunea...

share https://www.facebook.com/gabriela.nastase.58/posts/10207821058993905
ohooo s-a intamplat, si cred ca se intampla tuturor, iar cea care zice ca nu ......si asta s-a intamplat de obicei cand ma intorc de la cate o nunta si zic sa stau 2 minute in pat si dupa ma demachiez, dar.... mosul ene isi face de cap si se lasa cu somn, si cand ma trezesc :)))) vai mama un mic monstrulet

Mina Hermina spunea...

fb Mina Hermina
share https://www.facebook.com/minaandmina/posts/1624272824464319
deseori adorm asa din cauza oboselii

Cristiana spunea...

Link de share FB: https://www.facebook.com/cristiana.gr.5/posts/920668848014077?pnref=story
Ultima oara cand m-am culcat machiata a fost in concediul din august, anul acesta, intr-o seara, cand am ajuns in Busteni seara tarziu, dupa ce am fost treaza de la 7 dimineata si am condus intruna, deoarece am traversat Transalpina.

Ela Angelica spunea...

share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=188861084779082&id=100009655758995&pnref=story
fb: Angelica Ela Archangelica
Nu imi amintesc prea clar cand am adormit ultima oara fara sa ma demachiez, de regula ma demachiez in fiecare zi, chiar de 2 ori cand este nevioe, am mare grija de tenul meu. :)

Unknown spunea...

Fb:Aloman Adriana Share:https://www.facebook.com/adriana.aloman.5/posts/520543481435139?pnref=story Ultima data cand am uitat sa ma demachiez a fost cand am fost la o nunta si eram prea obosita sa ma demachiez

Unknown spunea...

Mi se intampla si mie sa dorm machiata, in special cand sunt foarte obosita seara sau nu ma simt bine, dar mereu imi pare rau a doua zi.
Share: https://www.facebook.com/teodora.cozma/posts/10207722981743108

Hoban Alina spunea...

Fb.Alina Hoban
Eu sincer nu imi aduc aminte sa fi dormit machiata, ma demachiez chiar daca sunt moarta de obosita, am ochi si tenul sensibil si nu imi permit sa dorm incarcata de machiaj.
Multumim ♡ ♥ ♡

claudia hossu spunea...

FB;HOSSU CLAUDIA
SHARE; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/1098142816870066?pnref=story
share; https://www.facebook.com/hossu.claudia/posts/1098143056870042?pnref=story
G+HOSSU CLAUDIA
AM ADORMIT NEMACHIATA IN 2006 CIND AM FOST DE REVELION LA O PRETETA AM PETRECUT PINA LA 5 DIMINEATA DE ATITA DANS SI VOIE BUNA ERAM PREA OBOSITA SA MAI FAC CEVA.SUPER CONCURS MULTUMESC FRUMOS

Cristina N spunea...

Dupa nunta eram atat de obosita incat nici sa ma demachiez nu am mai reusit.

Mirela spunea...

Hmm, ultima oara cand am dormit machiata cred ca m-am trezit destul de ok, spre mirarea mea. De fapt, cred ca a fost si prima oara. Noroc ca am avut niste produse destul de bune si ca am dormit intr-un fel incat nu am avut parte de neplaceri. Abia apoi, dupa ce le-am povestit cateorva prietene despre asta si mi-au spus ca nu-i chiar ok(desi stiam lucrul asta dar eram super obosita atunci), n-am mai incercat experienta.

hossu emil spunea...

FB;EMIL HOSSU
SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/896443983767151?pnref=story
SHARE; https://www.facebook.com/Hossu.Emil/posts/896443590433857?pnref=story
IN 2006 DE REVELION A ADORMIT SOTIA MEA NEMACHEATA BINE CA FOST DOAR O DATA FACE RAU LA TEN
G+EMIL HOSSU
SUPER CONCURS VREAU SA CISTIG SA II FAC O SURPRIZA SOTIEI MELE

Monika spunea...

fb-monika erzsebet
Acum 2 saptamani am fost la o nunta si cand am ajuns acasa eram rupta de oboseala si bineinteles nu am mai avut eu chef de demachiere, asa ca diminiata cand mi-am vazut ochii mi-a parut rau.

Monika spunea...

fb-monika erzsebet
Acum 2 saptamani am fost la o nunta, si am ajuns foarte tarziu acasa, rupta de oboseala si bineinteles n-am avut eu chef de demachiere, asa ca m-am culcat machiata cum eram, si dimineata cand mi-am vazut ochii murdari mi-a parut foarte rau ca nu m-am demachiat cand trebuia.

Radu Adina spunea...

https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/935962213147845?pnref=story
Am noroc ca de obicei nu imi dau cu fond de ten, doar cu rimel si fard de ochi.Ultima data cand am adormit nedemachiata a fost sambata seara, cand, de oboseala, n am mai putut sa ma demachez.Si, da ..duminica eram neaaaagra la ochi de la rimel :))

Mirela Gavrila spunea...

Am adormit nemachiata in mai multe randuri ba veneam de la nunta spre dimineata, rupti de oboseala si de picioare nu am stiut cum sa ne aruncam mai repede in pat, ba de sarbatori cand aveam musafiri, ce ramaneau mai multe zile si fiecare grupuri- grupulete, care cum si ce , iar eu atipeam in fotoliu sau pe canapea la vreo emisiune plicticoasa pe care o urmarea restul; oooo, si da , ce ochi de panda! parca eram o aratare a noptii , cu rimelul , creionul ala intins si imprimat in piele . Cred ca am nevoie de cava bun, care sa stea pe noptiera langa pat si care prin cateva miscari usoare sa ma demacheze sigur si bine .

Constantin Tolea spunea...

Fb: Constantin Tolea
Share: https://www.facebook.com/constantin.tolean/posts/1690401947858870?pnref=story
Si eu ma demachiez, dar.... mai sunt zile cand uit sa fac asta, in special in serile cand vin obosit de la serviciu si pic mort de oboseala, chiar seara trecuta s-a intamplat sa adorm fara a-mi demachia tenul...

Daniela Neagu spunea...

Ultima data cand am dormit machiata a fost sambata. M-am intors de la o nunta si am fost mlt prea obosita. Spre rusinea mea am adormit asa iar dimineata m-am demachiat.

Victoria White spunea...

FB: Victoria White
Share: https://www.facebook.com/victoriawhite2014/posts/440911526100721?pnref=story
Cred ca acum vreo 2 luni, am venit noaptea de la serviciu si de oboseala nu m-am mai demachiat. :( Uneori oboaseala ma bate mai rau .. :D

Marin Theodora spunea...

Ultima data cand am dormit fara sa ma demachiez a fost dupa petrecerea de revelion 2015 care a avut loc in casa unor prieteni, si cum nici macar spatiu nu era suficient ca sa dormim confortabil toti cei care am ramas,cu atat mai putin nu au fost nici mijloacele si nici conditiile la indemana pentru aceasta activitate.Share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/890082474414287?pnref=story

Anonim spunea...

share https://www.facebook.com/nastase.elena53/posts/454409991406112
altima data a fost acum ceva putin timp din urma, cand fimea nu s-a putut duce la o nunta si ne-am dus noi, si cum varsta isi spune cuvantul, cand am venit acasa, am picat zobiti, si binenteles am ''tras pe dreapta'' nemachiata, dimineata trezindu-ma un mic monstrulet mazgalit in diverse tonuri monotone

Victoria Vicky spunea...

Fb: Victoria Vicky Dawn
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1504828063164180&id=100009110032444&pnref=story
Nu prea fac lucrul asta, de regula ma demachiez chiar de 2 ori pe zi cand simt nevoia, ar asa daca stau sa ma gandesc, cred ca anul trecut de Revelion... dupa petrecere ama dormit fara sa ma demachiez si m-am trezit cu ochii negrii de la mascara :)))

Lamiita Petre spunea...

Acum doua saptamani cand am ajuns la urgente si am fost internata , nici nu stiu cum aratam a doua zi dar nici nu mai conta .... important era sa imi fie bine .

Proca Natalia spunea...

http://www.pentrudive.com/2015/09/concurs-7-premii-nivea-pentru.html
In noaptea de Revelion, dupa multa distractie , oboseala si-a spus cuvantul! Din fericire, totusi nu m-am trezit cu ochi de panda:)))

Marinica Duca spunea...

http://www.pentrudive.com/2015/09/concurs-7-premii-nivea-pentru.html#!/tcmbck
Ultima oara cand am dormit nedemachiata a fost recent ,cand m-am intors de la o petrecere. Evident, ochii de panda nu aveau cumsa nu lipseasca din peisaj, dar am luat masurile necesare si m-am demachiat corect, in ideea de a nu agresa tenul.

Unknown spunea...

FB: Man Marinela
Ultima data cand am adormit machiata a fost anul trecut dupa petrecerea de Craciun de la firma cand am ajuns acasa la 4 dimineata! Eram franta si chiar nu mai avem chef sa ma demachez! Tot ce-mi doream era o perna si un pat!:))

Unknown spunea...

Cea mai recentă (că sigur nu va fi ultima) dată când am dormit machiată a fost după nuntă verișoarei mele din vara care tocmai a trecut. După petrecere, am fost prea obosită ca să mă mai demachiez și, sinceră să fiu, mi-a fost și lene așa că m-am culcat machiată. După ce că am un somn agitat și mă învârt de nenumărate ori când dorm, atunci m-am trezit mâzgălită toată și pe mâini și pe față...de pernă nu mai spun...era și ea colorată toată.
Dar o dată la nu-știu-cât timp nu e problemă să mai dormi și machiată. Ești frumoasă și în somn :))

Unknown spunea...

facebook: Bianca Daniela Ene (https://www.facebook.com/ene.b.daniela)
Mi-i s-a intamplat sa dorm machiata acum vreo 3 saptamani si m-am trezit cu niste ochi atat de grei ...

Unknown spunea...

Acum nu mi se mai intampla sa adorm machiata, dar tin minte ca in liceu, mai precis in clasa a 12-a (cand invatam de dimineata) mi se intampla tot timpul. Veneam obosita acasa, ma asezam in pat sa ma "relaxez" putin si cat ai clipi, adormeam. Si bineinteles ca ma trezeam cu ochi de panda. Ai mei radeau mereu de mine cand ma trezeam din somn :D
Like FB: Raluca Denise
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1628637037424798&id=100008355523373

Claudia spunea...

FB:Claudia Lungu
Share:https://www.facebook.com/claudiaisabelalungu/posts/948862641852591?pnref=story
saptamana trecuta am fost foarte obosita si am adormit macheata

Unknown spunea...

Ultima data cand am adormit nemachiata a fost de curand, cand intoarsa de la o nunta unde am stat chinuita pe niste pantofi stiletto cu tocuri de 12 si unde m-am plictisit teribil, pur si simplu nu am mai avut energie sa ma demachiez, mai ales ca eram trezita si de la 8 dimineata, intr-o sambata...a 2 zi parca era batuta, si la fata, dar si la corp. :))

lautarescu adriana spunea...

nemachiata am adormit acum 1 saptamana cand am venit de la o nunta!!

Danutza Dana Ioan spunea...

Fb: Danutza Dana Ioan
Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=497018233812888&id=100005141476687&pnref=story
Ultima data cand am adormit fara sa ma demachiez a fost dupa o petrecere in club cu prietenii, am ajuns destul de tarziu acasa si m-am pus direct la somn.

Suta Lavinia spunea...

Ultima data am adormit machiata când m-am întors acasă pe la 4 dimineața, după o ieșire în pub. A doua zi, arătam ca un raton, cu creionul și rimelul întins peste tot!

Costinel Ctin spunea...

fb: Costinel Ctin
share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=178456389154483&id=100009703696649&pnref=story
zilele trecute cand am venit de la stupi, am fost plecat 2 zile cu un prieten in zona unde are stupii(este apicultor) si am fost obosit, m-am spalat doar cu apa si.. atat :|

ioana alexandrescu spunea...

saptamna trecuta cand am venit de la o nunta

druga_claudia2011@yahoo.com spunea...

am adormit machiata,din cauza oboselii nu m-am putut demachia.

Rokolla spunea...

Printre Câștigători se afla 2 dive de carton .... Au si participat domnii?! :)

Zuzele spunea...

intotdeauna participa si foarte multi domni, indiferent de concursul pe care il organizez! asa cum si eu imi rog iubitul sa participe la anumite concursuri, pentru a-mi dubla sansa de castig, asa fac si multe dintre cititoarele mele :)
iar acest lucru nu este interzis, desigur!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search