miercuri, 16 septembrie 2015

beauty news MAX FACTOR: rujul Lipfinity Long Lasting



Mi-a placut mult felul in care MAX FACTOR isi prezinta rujul Lipfinity Long Lasting - "a no compromise long wear lipstick". Un ruj care nu face compromisuri. Toate ne dorim asa ceva, nu? Si prin aceasta intelegem un produs care hidrateaza buzele, care le coloreaza pe termen lung fara sa le usuce catusi de putin. Greu de gasit asa ceva? Lipfinity Long Lasting Lipstick este dovada clara ca se poate!


Colectia formata din cinci nuante a fost inspirata de Marilyn Monroe, un fan declarat al celebrului rosu Max Factor Ruby Red.
In compozitia rujului Lipfinity Long Lasting Lipstick se regaseste unt de Shea pentru hidratare, scualan, un ulei extras din plante care mentine hidratarea intocmai ca sebumul propriu pielii si lanolina, un compus organic anti-deshidratare, regasit in compozitia lanii de oaie, utilizat in cosmetica pentru calitatile sale de a conferi hidratare si rezistenta la apa.
Daca nu stiati, pielea fina a buzelor este singura care nu produce sebum, avand, asadar, o rezistenta scazuta in fata deshidratarii.
Pentru a preintampina deshidratarea acestora, fapt comun mai ales in sezonul rece, dar si vara, sub actiunea radiatiilor solare, trebuie sa folosim produse intens hidratante, iar un ruj care sa le usuce este ultimul de care avem nevoie.
Cu toate am trecut prin experienta folosirii unui ruj rezistent la transfer care ne-a pastrat buzele colorate mai mult timp decat unul obisnuit, insa ni le-a uscat ingrozitor. Acesta este motivul principal pentru care eu folosesc ruj foarte rar. Mai intai pentru ca trebuie sa improspatez mereu culoarea sau ma aleg cu buze descuamate si enervant de uscate, daca aleg unul cu rezistenta ridicata.
Cu Lipfinity Long Lasting Lipstick de la Max Factor se schimba treaba, pare-se, iar eu nu pot fi decat foarte fericita!
Unde mai pui ca, pe langa hidratare si rezistenta a culorii, rujul cel nou vine in cinci nuante su-per-be de la corai indraznet pana la rosul cel mai rosu, violet sau rozaliu delicat.












Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search