marți, 8 septembrie 2015

Daca iti cade si tie parul, incearca Apivita Propoline!



Apivita mi-a castigat increderea din start, odata cu primul produs folosit, si nu m-a dezamagit pana acum. Indiferent sub ce forma s-ar afla in colectia mea de cosmetice, stiu sigur ca acel produs este cel mai bun, fara sa mai citesc eticheta si sa studiez ingredientele, indiferent ca este sampon, balsam de buze, crema de plaja, antirid sau de corp. Aceasta incredere fiind deja solid construita si aflandu-ma, IAR, intr-o perioada in care imi cade parul, atunci cand am aflat ca Apivita a lansat Propoline, spray care stopeaza pierderea parului, mi-am spus ca TREBUIE sa-l incerc!



Unii experiementeaza tristul moment al pierderii parului doar primavara si toamna. Eu, in schimb, am trecut printr-o perioada extrem de stresanta in care parul mi-a cazut ingrozitor un an intreg, indiferent de anotimp, dincolo de barierele impuse de asa numita "regenerare anuala", in saptamani cu sau fara stres, in luni cu sau fara alimentatie bogata in vitamine. De fiecare data cand imi spalam parul, trageam o repriza de plans, ingrozita de gandul ca voi ramane cheala, animata si de frustrari vechi si temeri din copilarie ca pierderea parului se transmite genetic. 

Am un dulap ticsit de sampoane, balsamuri, masti, uleiuri, serumuri si tot felul de tratamente anti-caderea parului si acord fiecaruia dintre ele atentia cuvenita. Le respect, cum s-ar spune! :) Si multe dintre ele o merita din plin. Atunci cand mi-au sters lacrimile, cand spalarea parului a incetat sa mai fie o corvoada, cand am vazut ca atunci cand limpezesc parul nu se duce pe canalizare si jumatate din par sau cand peria n-a mai fost intesata de sute de fire, nu va ascund ca am pupat, la propriu, produsul care mi-a salvat parul.  



Recent a intrat in rutina mea de ingrijire a parului sprayul Propoline de la Apivita. Intr-un moment foarte potrivit, pot spune, avand in vedere ca parul iar se grabea sa ma paraseasca. Habar nu am de ce. Poate din cauza stresului din ultima perioada, nici prea corect nu am mancat, recunosc, vitamine nu am luat, ceva probleme de sanatate s-au infiltrat si ele usor, usor in viata mea. In fine. Toate acumulate mi-au speriat parul atat de tare, incat se grabea sa fuga pe canalizare intr-un ritm ceva de speriat. Si de plans!

Am stiut ca pot avea incredere in el din start! Doar vorbim despre Apivita. Apoi am aflat ca are in compozitie 99% ingrediente naturale, deci rau oricum nu-mi va face, indiferent daca isi respecta cuvantul dat pe eticheta sau nu!

Tratamentul APIVITA PROPOLINE conţine proteine din plante ce stimulează creșterea părului și întărește structura firelor, oferind si hidratare și hrănire. Îmbogăţit cu propolis, uleiuri esenţiale, cimbru și arbore de ceai, produsele controlează secreţia de sebum si nu îngrasă scalpul. 

N-as putea spune ca este vorba doar de un efect placebo (am testat sute de produse cosmetice la viata mea, asa ca ma poate pacali cu greu unul dintre ele), dar dupa doua aplicari am observat o diminuare a cantitatii de par pierdute la spalare.
Se aplica la radacina, dupa spalarea si uscarea parului, printr-un masaj usor al scalpului. Miroase placut, iar parfumul se pastreaza in par si intreaga zi urmatoare, nu ingrasa parul, nu produce mancarimi, nici iritatii, nici matreata. 
Voi continua sa-l folosesc, dar nu zi de zi, ci de trei ori pe saptamana. Parul nu-mi mai cade acum, dar este mai bine sa previi decat sa tratezi, nu? Chiar daca nu aveti probleme acum, nu vad nici un motiv pentru care sa nu folositi Propoline de la Apivita. In fond este un produs care ajuta parul sa se regeneze, intareste radacina firului de par, determina indesirea parului.

Gama Propoline contine si un sampon special, pe langa lotiunea-tratament si interesant este ca recomandarile Apivita sunt diferite pentru femei si barbati. Dupa cum stim, cauzele caderii parului sunt unele in cazul femeilor si altele in cel al barbatilor, iar Apivita are o bila alba ca a luat in calcul acest fapt!


Pentru femei 

  • Șampon tonifiant – bogat în ingrediente active precum lupinul, dafinul și ginsengul, samponul întărește și hrănește firul subțire, părul devenind rezistent și revitalizat. 
  • Tratament loțiune-spray anti-cădere păr- conține proteine din lupin, vitamine și dafin, hrănește și întărește firul subțire, crește densitatea părului și calmează iritațiile scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent. 

Pentru bărbați

  • Șampon tonifiant- conținutul de lupin, rozmarin și ginseng revitalizează foliculii de păr, hrănește și întărește rădăcina firului subțire, iar cimbrul, propolisul, chinina și extrasul de arbore de ceai controlează excesul de sebum și curăță în profunzime, fără să irite scalpul.
  • Tratament loțiune-spray împotriva căderii părului- conține proteine din lupin, rozmarin și ginseng, oferă protecție anti-oxidantă, prevenind îmbătrânirea foliculului pilos, iar uleiurile esențiale de propolis, cimbru și arbore de ceai reduc sebumul de la nivelul scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Gama APIVITA PROPOLINE este disponibilă exclusiv în farmaciile Sensiblu, la urmatoarele preturi:
  • Apivita Propoline tratament anti-cadere par pentru femei 150ml (128.99 lei/ 150 ml) 
  • Apivita Propoline sampon tonifiant pentru femei (51.99 lei/ 250ml )
  • Apivita Propoline tratament anti-cadere par pentru barbati (128.99 lei / 150ml )
  • Apivita Propoline sampon tonifiant pentru barbati (51.99 lei/ 250ml)
Adelina Eneșca spunea...

Bietul meu par cade in ultima vreme. Mi-ar prinde bine acest tratament! Te pup!

Unknown spunea...

Mi-am cumpărat și eu . spray și șampon . Sunt curioasa ... !!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search