luni, 7 septembrie 2015

Jelly Mask (Sephora), un cocktail de vitamine pentru tenul obosit



Imi place la nebunie sa merg prin saloanele de infrumusetare, sa ma las pe mana specialistilor care-mi promit o piele frumoasa, curata si luminoasa, sa ma bibileasca relaxant, cu tot felul de aparate, sa-mi puna masti, creme, lotiuni pe fata, sa stau intinsa pe patul lor si la final sa ma uit in oglinda si sa ma mir de cat de bine imi arata tenul. Nu am mereu timp pentru asta, din pacate, si cand spun "timp" nu ma refer doar la cel masurat in secunde, ci si in lei. Oi fi eu diva, dar nu sunt milionara. Inca! :-)) Asa ca, in momentul in care un produs cosmetic tine locul unei sedinte la cel mai cel cabinet de infrumusetare din oras, nu pot decat sa fiu foarte fericita. Iar Jelly Mask de la Sephora este unul dintre ele!


Oricat m-as stradui nu-mi pot crea atmosfera din SPA la mine acasa pentru ca degeaba incerc sa ma relaxez pe muzica zen, daca televizorul imi merge pe vreun post de stiri sau pe afara se aude unu strigand "fier cumparam". Imi aprind betisoare parfumate, imi aprind lumanarele, dar cu siguranta se gaseste cineva sa sune chiar atunci si sa-mi strice feng-shuiul.
Nu am timp si nici dispozitie sa ma autobibilesc cu tot felul de marafeturi, atunci cand sunt acasa, dar respect ca la carte ritualul minim de ingrijire a pielii. Adica: demachiere/curatare dimineata si seara a tenului, aplicare lotiune tonica, puf cu apa termala, crema de zi/noapte. Si, o data pe saptamana, masca!
Momentan, preferata mea este Jelly Mask de la Sephora, un jeleu plin de vitamine, cu miros foarte placut, care imi face tenul sa radieze oricat de obosit ar fi. Si acum este! Il simteam incarcat, fara luminozitate, tern, cu usoare imperfectiuni, ca sa nu zic cosuri. De cate ori mananc ciocolata imi apar monstri pe fata, dar nu ma pot abtine. Si aseara am mancat jumatate de Milka cu Oreo, ce sa fac?!

Desi mi-e somn si tocmai ce-am oprit flacara la ciorba de gaina acrita cu bors (m-a lovit gatitul in creierii noptii; am acest mare defect de a mi se face o pofta imposibil de ignorat in cele mai nepotrivite momente, iar acum a fost unul dintre ele), m-am demachiat cu lotiune micelara, am facut si un scrub rapid si am aplicat o mono-doza din Jelly Mask (cutia contine 6 mono-doze) pe care o am deja de 10 minute pe ten si aproape ca a fost in intregime absorbita. 

S-ar parea ca tenul meu avea nevoie de vitamine! 

Iar Jelly Mask este un cocktail revitalizant care abunda de vitamine: E - pentru hidratare si prevenirea imbatranirii premature; C - un puternic antioxidant care lupta cu radicalii liberi, cei care ne "ajuta" pielea sa se rideze mai repede decat ar trebui si aici intra inclusiv radiatiile solare; A - un antioxidant puternic si cu rol antiacneic, printre altele; F -  ajuta pielea sa se regenezere si sa fie mai luminoasa; provitamina B5 - atenueaza ridurile, catifeleaza pielea, o face ferma si luminoasa.



Am de ceva timp masca aceasta in dotare, dar o tot pastram pentru luat in calatorii. Mono-dozele sunt perfecte pentru strecurat in portfard, iar in vacanta pe care tocmai am epuizat-o m-am bucurat de efectul wow al acestei masti Sephora. Intr-o seara imi simteam tenul oarecum distrus de soarele mult prea puternic de peste zi, de apa sarata, tavaleala prin nisip si alte activitati de plaja la care nu pot si nu vreau sa renunt. Asa ca aveam nevoie de un ajutor pe masura. S-a nimerit sa-mi sara in ochi Jelly Mask si bine a facut! A venit ca un balsam nu doar racoritor, si ci emolient si calmant pentru pielea mea arsa, uscata, agresata.

Va las acum, merg sa-mi curat masca, sa aplic apoi un puf de apa termala si gata! Nu-mi mai trebuie crema de noapte, tenul mi-a fost suficient incarcat cu vitamine si tot ce-i trebuie sa aiba o noapte buna!
Am fost la SPA si in seara asta, carevasazica!
Somn usor acum! Si mie, si voua!
xoxo




Anda Darie spunea...

Nu ești singura care face mâncare în cele mai ciudate momente... eu m-am trezit la un moment dat în vara asta pe la 6 - 7 dimineața doar ca să bag în frigider supa de găluște făcută c-o seară înainte, de exemplu

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search