duminică, 27 septembrie 2015

Matifiere à la Benefit cu the POREfessional: license to blot


O fi trecut vara si canicula nu ne mai pune machiajul in pericol ca in ultimele patru luni, dar o posesoare de ten gras sau cu tendinte de uleiere dupa maxim doua ore de la pudrare stie despre ce vorbesc: un produs pentru matifierea pielii nu este niciodata in plus. Si nici in zadar in portfard, indiferent de anotimp. Micut, dragut, eficient este, in acest sens, stickul Licence To Blot de la Benefit, un element esential din trio-ul POREfessional anti-stralucirea tenului, alaturi de gelul-primer PRO balm si pudra Agent Zero Shine. De preferat, pentru un rezultat wow, ar fi sa le folositi impreuna, insa si separat sunt foarte eficiente.

Acest stick in forma triunghiulara pe care eu, o data, era sa-l folosesc pe post de balsam de buze, pentru ca mi-e tot mai greu sa gasesc in geanta ceea ce am nevoie, cand am nevoie. Port dupa mine un mini-magazin de cosmetice. Am tot ce vrei, de la glossuri si rujuri, pudre, fonduri de ten, farduri de ochi, blushuri, oje, whateveruri. Asa ca mi se intampla, intr-un moment de panica, sa bag nervoasa mana in geanta ticsita cu de toate si sa gasesc orice altceva decat ceea ce caut. In fine. Era sa-mi dau pe buze cu asta mic, crezand ca este balsam. Forma asta imi indica. Eram la cinema, cu lumina stinsa. La o prima pipaire mi-a dat cu balsam. Haha. Bine ca s-a luminat in sala fix cand il apropiam de buzele mele insetate dupa hidratare si m-am oprit. Le-as fi uscat pe viata daca le atingeam cu matifiantul asta mic. Da, da. Este mic, dar isi face foarte bine treaba. Va matifiaza nasul, obrajii, barbia, fruntea, de nu va vedeti! :)



Eu il aplic pe pielea curatata, tonifiata si, uneori, hidratata cu un gel - nu crema onctuoasa, daca am nevoie de o piele neuleioasa in ziua aia!- si inaintea fondului de ten. Merge dat pe toata fata, dar daca nu aveti neaparata nevoie si nu suferiti atat de rau din cauza tendintei pielii de a se ingrasa peste zi, puteti sa-l aplicati doar in zonele problematice. D-aia si are forma asta asa draguta, pentru a trece usor pe zona nasului si a aripilor lui, extrem de nesuferite cand sunt grase si lucioase.
Este perfect pentru purtat in geanta pentru ca, dupa vreo 2-3-4 ore (depinde cat este de cald si cat de stresant este modul in care le-ati petrecut) trebuie reaplicat! Pac-pac, usor, dragut, elegant, pe ici, pe colo si sunteti ca dimineata, cand machiajul nu era topit.
Il gasiti doar in Sephora. Apropo, vedeti ca sunt reduceri de 20% zilele astea!
Go shopping, asadar!
Va pup si va ador!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search