marți, 15 septembrie 2015

Maybelline NY a deschis primul sau makeup boutique in mall Promenada


Cand ma gandesc la Maybelline, imi vine, inevitabil, in minte primul produs pe care l-am avut si, mai apoi, recumparat de foarte multe ori: celebra mascara cu ambalaj jumatate verde, jumatate roz. Si chiar acum am dat cautare pe Google "maybelline mascara roz verde" siiiii .... primul rezultat aparut este linkul catre postarea mea de pe blog despre el (aceasta, adica)! Da, am o istorie veche cu Maybelline, de aceea nu pot decat sa fiu foarte fericita sa va informez ca in mall Promenada, la parter, a fost inaugurat primul sau makeup boutique. Un magazin de sine statator, care include toate produsele brandului, dar toate, toate, si fete, dar si fetze foarte dragute sunt acolo pentru a va ajuta sa alegeti exact produsele de care aveti nevoie!



Magazinul cel nou, pe langa faptul ca strange la un loc tooooate produsele Maybelline stiute si nestiute (inca), vine cu o noutate: cardul de fidelitate pe care il primiti la orice cumparatura facuta si pe care acumulati puncte! 
Dacă adunați un anumit număr de puncte, primiți produse gratuit. La 200 de puncte (1 punct= 1 leu cheltuit) primiți cadou un creion, iar la 250 lei, o mascara.
Am incercat sa va pozez cateva produse care mi-au atras atentia, numai ca sunt in plin proces de obisnuire cu Samsungul meu S4 si inca nu stapanesc prea bine tehnica foto. Spre deloc, as putea zice!
Dar, va arat pozele oricum, sa va faceti o idee de preturi si sa va reamintesc cateva produse. Le recunoasteti sigur, chiar daca pozele sunt usor blurate!
Stiu ca le iubiti la fel de mult ca si mine! :)

ps: apropo, a incercat cineva fondul de ten AffiniTONE 24h? despre mascara promit ca va povestesc eu, voi spuneti-mi tot ce stiti despre fondurile de ten! pe care sa mi-l cumpar? - ten gras/mixt, foarte ciudat, uneori lucios, alteori uscat, cu imperfectiuni care asteapta sa fie acoperite :)

























Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search