miercuri, 16 septembrie 2015

beauty news Rimmel London: mascara 24HR Supercurler



"Curler" scrie pe aparatul care tocmai mi-a buclat parul! De aceea am stat un pic pe ganduri cand am aflat numele celei mai noi mascara lansate de Rimmel London. Cum adica? Onduleaza genele? Da, dar nu le face bucle, evident (haha), le intoarce cat jumatate de bucla, o semiluna cum ar fi :), asa cum face clestele de gene, numai ca nu toate avem talent pentru a manui instrumentul cu pricina! Prefer sa ma tin departe de astfel de ustensile care mi-ar putea ondula si irisul, nu doar genele, si prefer sa las o mascara de buna calitate sa-si faca treaba. Si "24HR" vine de la faptul ca 24 de ore dureaza efectul genelor intoarse si alungite, intocmai ca niste gene false, dar din alea frumoase, cu aspect natural, nu va imaginati fluturii aia hidosi pe care ii poarta unele fete in loc de gene.




Campania publicitară o are ca protagonist pe Kate Moss care ne convinge ca puterile super-ondulatoare ale mascarei sfidează legile gravității și curbează genele în sus, sus, tot mai sus, într-un onduleu fără limite!


Si trebuie sa spun ca da, are dreptate, nu-i nici o minciuna sau exagerare la mijloc! 
Chiar este un produs misto pe care il recomand cu maxima sinceritate! Merita sa-l incercati, costa doar 35 de lei, dar nu l-as da pe altele de la case mai mari care costa de cinci ori mai mult! Parol!


Noua formulă patentată a mascarei Rimmel are la bază un polimer cu efect de curbare intensă, ce conferă genelor un aspect curbat timp îndelungat. 
Genele sunt vizibil curbate, pline de volum și menținute timp de 24h. In plus, pensula curbată se mulează perfect pe conturul ochiului, asigurând o aplicare ușoară și precisă. 
Fibrele pensulei ridică genele în mod inteligent de la rădăcină și extind efectul de geană plină până la fiecare vârf, construind gene pline, definite, cu mult volum. 
Poti folosi mascara  24HR Supercurler ca atare sau ca și topcoat peste mascara ta favorită Rimmel pentru a conferi genelor o extra curbare.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search