duminică, 11 octombrie 2015

5 genti care imi TREBUIE in toamna asta



Am o prietena din Targu Mures care il foloseste pe "trebuie" altfel decat mine, in sensul ca atunci cand nu vrea sa manance ceva, nu vrea sa mearga intr-un loc, nu vrea sa vada un film si, in general, situatia respectiva este cu "nu", spune "nu imi trebuie". La inceput am gasit deranjant termenul pentru ca o intrebam daca vrea sa guste din ceea ce am gatit si imi arunca un hotarat "nu imi trebuie!". Apoi mi-a explicat: "trebuie" asta inglobeaza "nu mi-e foame", "nu am chef", "nu vreau", toate sentimentele care ar putea-o determina sa nu faca lucrul acela, sa spuna "nu" din tot sufletul, fara prea multe explicatii. De celalata parte este "trebuie"-le din "trebuie sa mananc asta", "trebuie sa vad locul asta", "imi trebuie pantofii astia", etc, un cuvant care strange cele mai puternice dorinte ale ei, cele mai arzatoare, cele mai sincere si mai imposibil de amanat. Asa ca, atunci cand va spun ca "trebuie sa am gentile de mai jos", pai nu mai am somn pana nu le vad la mine pe umar! ps: am pus poza de mai sus pentru ca aia-i privirea de TREBUIE! :))




Am intrat pe manier.ro in ideea sa caut o geanta de toamna. Stiam din start ca voi gasi cel putin trei sa-mi placa, dar acum am gasit cinci care imi TREBUIE. Adica le vreau pentru ca am nevoie de ele, nu dintr-un moft, nici pentru ca am o colectie prea mica si trebuie sa o extind. Stim toate ca nu putem folosi aceleasi genti in toate anotimpurile. Ce purtam asta-vara nu se mai potriveste pe ploaie, ger si haine groase.
M-am tot uitat prin magazine si nu am gasit nimic care sa-mi placa foarte mult. Ori era de vina culoarea, ori materialul, ori modelul, ori pretul, ori toate odata. Mi-am amintit de Manier.ro, mai ales ca am 3 genti din acest magazin online si care arata impecabil, desi eu le maltratez, nu gluma. Le umplu la refuz cu te miri ce, de aceea am nevoie ca ele sa fie nu doar frumoase, ci si rezistente. Si acestea sunt! (le puteti revederea AICI si AICI).

Dar am nevoie de o geanta maro. Frumoasa, de preferabil din piele, incapatoare, mare, dar eleganta si bine lucrata, de buna calitate. Trebuie sa o asortez la geaca de piele maro, la cea indigo, mai am si una groasa, verde. Trebuie sa o iau cu mine in oras si sa ma ajute sa-mi car toate lucrusoarele, de la farduri la agende si incarcatoare de telefoane, servetele de zece feluri, etc.


Da, am plecat dupa una musai maro si iata ce am gasit sa-mi faca rau de tot cu ochiul:
Plicul aceasta! pentru ca este superbbbb!!! Este albastrul meu preferat, este din piele, are ciucuras, este elegant, frumos de tot si sunt sigura ca si incapator. O sa radeti, dar in plicul acesta galben-mustar mi-au incaput o pereche de blugi, o bluza, telefon, bani, chei, ruj, pudra si niste alte chestii femeiesti. L-am luat cu mine la un eveniment pentru care m-am imbracat in rochie si apoi ajungea in club. Nu voiam sa raman asa toata noaptea si nici pe acasa nu aveam timp sa mai trec, asa ca mi-am luat schimburile in geanta! :)) Asa ca, imi TREBUIE iubitul asta mic si albastru pentru niste momente frumoase pe care le vom petrece impreuna!
Si se mai gaseste si pe alte culori! Vedeti AICI!


In cazul acestui cafeniu extrem de dragut se aplica si povestea de mai sus, cu diferenta ca este maro, cel mai frumos maro cafea cu lapte pe care l-am vazut la o geanta! Stiu ca-l voi iubi toata toamna,ca la primavara il voi scoate din dulap si-l voi asorta la primele raze de soare si la copacii infloriti si, mai apoi, va merge de minune cu sandalele si rochitele de vara! Pentru toate aceste viitoare amintiri frumoase, imi TREBUIE si el!


Cred ca aceasta este geanta de care am nevoie acum! Este mare si incapatoare, are bareta scurta pentru ca eu port gentile mai mult pe antebrat si mai putin pe umar, mi se asorteaza la toate gecile si paltonasele de toamna-iarna, sunt sigura ca vom face o echipa buna! 
O puteti vedea mai bine AICI, este si la reduceri acum! Mai exista si pe maro deschis, si pe rosu!


Imi TREBUIE si plicul asta! Trebuie sa mai spun de ce? Da, asa ziceam si eu! :)


Adorabila aceasta este din piele si cred ca ar putea sa-mi dea alaturi cel putin 5 ani! Este un model care nu s-ar demoda vreodata, este maro - cine ma cunoaste stie ca am o obsesie cu aceasta culoare, imi place aproape tot ce este maro!-, merge perfect la blugi, dar si in situatii mai elegante. As purta-o cu jeansii mei evazati, denim inchis, cu platforme, tricou alb si geaca de piele maro inchis! Ma si vad cu ea in mana. Sau pe umar, ca are si bareta lunga! Ce frumoasa eeeeee!!!! 




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search