duminică, 18 octombrie 2015

Ba sa auziti de Deborah, doamna! :)



Vineri eram in Kendra din Unirii vineri si in timp ce bazaiam eu pe la standurile de farduri, fara o treaba anume, doar sa mai arunc un ochi si eventual, un ban, pe o frumusete sau alta, aud o discutie dintre o doamna care cauta un ruj si o consiliera din magazin. Respectiva cauta "un ruj rosu, cremos". "Vreti sa va arat unul de la Deborah?", o intreaba fata de la Kendra. "Deborah? N-am auzit!", i s-a raspuns pe un ton deloc prietenos. Mi-a stat pe limba sa exclam un "Ba sa auziti de Deborah, doamna, ca nici nu stiti ce pierdeti!", dar m-am abtinut si mi-am varat un puf de Dior Addict in nas, sa ma calmez! :)




"Haideti cu mine sa va arat! Au rujuri foarte bune, in culori minunate, sunt cremoase, nu usuca deloc buzele si sunt foarte rezistente", a insistat domnisoara de la parfumerie. "Nu stiu ce sa zic... As fi vrut de la..." (si a mentionat un nu-stiu-ce-brand), insista clienta. Consiliera de la cosmetice a mai rugat-o pe doamna inca o data sa o urmeze la standul Deborah, respectiva se incapatana sa nu. Intr-un final a acceptat sa faca doi pasi pana acolo, a facut ochii mari cand a vazut frumusetile de rujuri Deborah, a testat cateva pe mana si a domolit tonul pe care tot insista cu "as vrea, totusi, de la firma ...cutare".

Nu stiu ce s-a mai intamplat, am zambit, m-am bucurat ca nu sunt chiar atat de incapatanata si am plecat mai departe! Voiam sa miros Les Delices de Nina de la Nina Ricci, dar nu l-am gasit! Mi-era frig, foame si somn si mi-am adus aminte de parfumul asta despre care am tot citit pe bloguri. Din auzite stiam ca e dulce ca o macarons cu zmeura si lamaie, vanilinat ca o bezea pufoasa, ca are adieri de gardenie, mandarina, praline, capsuni si caramel si exact asta voiam sa miros atunci! 

N-a fost chip sa-l gasesc! 

Nici n-am mai intrebat in magazin, pentru ca o tipa era ocupata cu doamna"n-am-auzit-de-Deborah" si alta cu un individ la vreo 45 de ani, foarte bine imbracat, care dorea un parfum de maxim 200 lei. I-a fost aratat Acqua di Gioia, dar costa 210 lei. Dupa ce a strambat din nas si a refuzat deloc politicos parfumul pentru cei 10 lei care ii depaseau bugetul propus, desi "el miroase bine de mirosit!", cutarica zice "Acqua di Gioia? Poate di Gio! Acum asa ii zice? Di Gioia? Inainte se chema di Gio!". No comment!

Altfel, nu parea sa-i ajungi la nas! Gesticula si facea diverse mutre cand spunea o gogomanie mai mare decat alta!

M-a umflat rasul si am plecat la standul Bourjois pe care l-as fi cumparat in procent de 99.99%! 
Iubesc Bourjois de cand eram in facultate si nu-mi permiteam minunatiile de farduri, rujuri, fonduri de ten, mascara. Mergeam la Sephora de pe Magheru si ma uitam la ele, le analizam, le testam si, in ziua de bursa, le mai si cumparam. Pe mult prea putine dintre ele, din pacate pentru sufletul meu de atunci! Acum am multe si le ador, dar tot timpul e loc de mai multe! Mai vreau si fardul x si pe y si pe z, dar si fondul de ten cutare si cutarica, si blush-ul, si TOT!




Revenind la Deborah, n-am mai urmarit povestea, nu stiu daca doamna cu rujul rosu s-a lasat convinsa sa incerce un ruj Deborah sau inca nu, dar eu i-as fi spus - daca aveam mai mult chef de vorba atunci- ca:

- marca Deborah Milano este pe piata din anul 1962, cand s-a lansat cu primul aplicator automat de mascara. Inainte de asta, femeile umezeau o pensula pe care o frecau de o pastila de mascara, intrucat tubul si periuta aplicatoare erau un accesoriu de lux inaccesibil femeilor de rand.

- este lider pe piata cosmeticelor din Italia

- principalele valori Deborah Milano sunt pasiunea, frumusetea, creativitatea, atentia la detalii si rafinamentul 

- Deborah Milano apeleaza la designeri legendari pentru a crea produse de machiaj sub forma de "obiecte pe care iti doresti sa le atingi". Datorita acestui fapt, in anul 2000, Deborah Milano primeste premiul Good Design Award.

- cat despre ruj, draga doamna, aflati ca formula lui Milano Red contine praf de rubin pentru un rosu senzational, un filler pe baza de acid hialuronic, care lasa buzele moi si voluminoase, dar si factor de protectie solara SPF 15 pentru a proteja buzele de efectele radiatiilor. Si, pe langa stralucire, catifelare, rezistenta, rujul mai are si parfum de violete!

Asa-i ca nu mai ocoliti, dragi doamne, oricare ati fi voi, standul Deborah Milano, daca prin absurd v-ar fi trecut prin cap una ca asta? :)




Ah, si sa nu uit sa va spun si sa-mi readuc aminte ca au si un fond de ten Daily Dream pe care vreau neaparat sa-l testez!

Iata si de ce l-am pus pe wishlist:

- contine un agent anti-imbatranire si este recomandat femeilor de peste 30 de ani (am 33 de ani, deci ma incadrez in target!:-) )
- are o consistenta usoara si cremoasa
- acopera si ascunde imperfectiunile
- hidrateaza in profunzime si protejeaza pielea
- confera luminozitate tenului
- SPF 15

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search