duminică, 18 octombrie 2015

Pantene Pro-V Repair & Protect: coafura sezonului este parul sanatos



As putea scrie romane despre Pantene (ca si despre Elseve, fara suparare!) pentru ca este un brand foarte apropiat de sufletul, dar mai ales de parul meu, de cand am constientizat grija pentru aspectul fizic, respectarea unei rutine de infrumusetare, atentia acordata parului, adica de foarte multi ani, avand in vedere cei 33 pe care ii am in prezent. Si da, Pantene mi-a fost alaturi inca de atunci, in toate formele lui! Si daca tot a venit vorba despre forme, profit de ocazie sa te intreb, my dear Pantene, cand aduci in Romania gama Pro-V Brunette Expressions? Cea mai buna masca din lume, cel mai bun sampon, cel mai bun balsam, cel mai bun whatever din colectia asta cu ambalaje ca de ciocolata! In speranta ca raspunsul este "cat de curand!", revin la oile noastre, la ceea ce deja imi bucura parul de vreo doua saptamani: samponul si balsamul Pantene Pro-V Protect & Repair!



Evenimentul de lansare al gamei celei noi Pantene a avut loc la Stejarii Country Club, intr-un decor senzational! Fetele de la 2active PR au organizat ca la carte intalnirea cu noi si am apreciat foarte mult ca nu doar produselor le-au amenajat un colt de Rai, ci s-au gandit si la infriguratele de noi si ne-au adus vara inapoi prin coronitele absolut superbe, din flori naturale, pe care ni le-au pus pe cap inca de la intrare. Minunata initiativa! Nu sunt o iubitoare iesita din cale afara de flori, spre disperarea mamei care ar dormi intr-o sera daca s-ar putea, de aceea nu credeam ca o coronita cu cateva floricele imi pot schimba atat de mult starea de spirit. Din foarte proasta in wow!  Ma aflam extrem de prost dispusa in dimineata aceea, dormisem prost si putin, ma dureau toate cele, aproape ca am vrut sa renunt, dar era vorba despre Pantene my love si am plecat din casa cu toata energia de care am fost in stare atunci. Am gasit la Stejarii un decor minunat, parca intrasem din lumea urata, cenusie si mohorata intr-o poveste cu zane si happy-end! Iar coronita a fost cireasa de pe tort! Mi-am recapatat zambetul instant!


Despre produse ce sa va spun.... Am inceput sa le folosesc inca din seara aceea, evident! V-am spus ca le iubesc sincer! Sunt exact asa cum m-am asteptat, avand in vedere ca de doua saptamani le folosesc exclusiv, o data la doua zile. Si nu sunt un purtator de plete usor de multumit, sa fie clar! Am 20 de feluri de sampoane in baie, pot oricand sa trec la altul daca nu-mi convine o chestiune cat de mica. Ce sa vedeti, pantenelor celor noi nu le-am gasit inca defect! Nu stiu ce pun oamenii astia in ele, dar parca au fost create fix pentru mofturile parului meu. La final, dupa uscare, am senzatia ca parul are o pelicula de silicon, adica il simt greu si mult, iar el nu este absolut deloc nici greu, nic mult, ba dimpotriva. Il vad lucios, il simt matasos, parca am pulverizat spray pentru luciu, asa arata! Si am observat ca nici nu se ingrasa atat de repede ca atunci cand il spal cu altceva.
Ah, si stiti cum apreciez eu un sampon bun? In functie de cum se incolacesc pe deget varfurile parului! Stiti ce zic? Atunci cand imi simt parul sanatos si fericit cu produsele folosite, ii prind varfurile intre doua degete si rasucesc. Iar el nu se pliaza, ci ramane teapan, ca si cand ar fi "poleit"cu silicon, asa cum va ziceam! :) Ma rog, nu stiu daca ati inteles ce spun aici, la ora 4.00 fix, dar tocmai ce am repetat operatiunea asta si zambesc de una singura!
Folositi-le si vedeti voi ce si cum!




Pantene Pro-V: tradiție în inovație, acum mai actuală ca niciodată


Uscarea artificială, pieptănarea incorectă, instrumentele de styling, coloranții chimici... Este ușor de înțeles de ce părul ajunge să fie uscat, fără strălucire și, cateodată, lipsit de viață. Totuși, de ce să ne mulțumim cu puțin când putem să avem mult mai mult?

În ultimii ani, o echipă de experți din cadrul Institutului Pantene de Cercetare în domeniul îngrijirii părului au efectuat teste clinice pentru a determina care sunt efectele a nu mai puțin de 8000 de spălări pe părul a 450 de femei din multiple țări. Rezultatul? Antioxidant Damage Blockers – un sistem de stopare a degradării părului care folosește în formula sa antioxidanți. În consecință, Pantene Pro-V este primul brand global de îngrijire a părului care își reformulează toate șampoanele din portofoliul său de produse pentru a include acest nou sistem de protecție. Acesta oprește deteriorarea oxidativă și protejează proteinele vitale ale părului, pentru ca acesta să devină mai puternic, vizibil mai sănătos și mai frumos, spălare după spălare.

Șampoanele Pantene Pro-V: sub semnul unei tehnologii revoluționare

Nu te-ai aștepta ca un brand de îngrijire a părului să vorbească despre fizica cuantică. Dar, cercetătorii Pantene Pro-V au aplicat cunoștințe de fizică cuantică pentru a dezvolta această nouă tehnologie. Astfel, ei au ajuns la o formulă care conține EDDS – un „magnet mineral” ingenios care vizează, captează și ajută la neutralizarea cuprului din apa cu care ne spălăm părul. În felul acesta, procesul de degradare este oprit înainte să înceapă. De obicei, EDDS se găsește doar în șampoanele de nișă – de exemplu, cele destinate înotătorilor. Pantene este primul brand de îngrijire a părului care utilizează această tehnologie pentru întreaga sa gamă de șampoane.


Balsamul Pantene Pro-V: păstrează sănătatea naturală a firului de păr

Și pentru că inovația Pantene nu se putea opri doar la linia sa de șampoane, și balsamurile încorporează o nouă tehnologie*. Exprimată succint, aceasta se numește Histidina. Histidina este un aminoacid existent în mod natural, care păstrează sănătatea naturală a firului de păr. Aceasta pătrunde adânc în structura lui, unde încapsulează și reduce impuritățile din interiorul fibrei.

Pentru că toate aceste noi tehnologii/ revoluții tehnologice aveau nevoie de o abordare complet nouă, Pantene a optat pentru un ambasador de brand la înalțimea provocării: Laura Cosoi.

ps: Pantene, daca pe viitor ai nevoie de o bruneta, aici sunt! :)
 




Anonim spunea...

Laura Cosoi nu demonstreaza prea bine efectele samponului,pentru ca are un par DISTRUS, cu varfurile arse ! In comparatie cu Andra (reclama Garnier),Laura a luat banii degeaba ! Cand vezi cum arata parul ei, nu-ti vine sa cumperi produsele !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search