marți, 27 octombrie 2015

beauty news Astor: mascara Lash Beautifier cu ulei de argan


Găsindu-şi inspiraţia în ritualurile de frumuseţe şi îngrijire, Astor lansează noua mascara revoluţionară pentru volum, Lash Beautifier cu ulei de argan. Formula echilibrată, cremoasă, cu ulei de argan marocan şi keratină, este secretul genelor suple, sănătoase, cu volum şi intens îngrijite. Aceasta alunecă uşor pe gene, îmbrăcându-le într-un negru intens, plin de volum, lipsit de senzaţia supărătoare de casare.


Lash Beautifier Volume Mascara cu ulei de argan va atrage cu siguranţă atenţia femeilor ce îşi doresc gene cu un volum intens şi extra-îngrijirea asigurată de Astor.
Printre cele mai performante tehnologii Astor se găseşte şi cea înglobată în peria Lash Beautifier, care este construită astfel încât să se adapteze formei ochiului, ridicând şi îmbrăcând în mascara fiecare geană. 
Datorită amestecului de fibre fine şi aspre, chiar şi genele scurte, dificil de prins, sunt cuprinse în atingerea periei ce oferă un look final perfect, definit de un volum sănătos.

FashionTips spunea...

Foarte util articolul, va recomandam sa prezentati inclusiv locatii de unde pot fi achizitionate uleiuri de argan la preturi "pentru orice buzunar".

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search