marți, 27 octombrie 2015

Noul fond de ten Rimmel Match Perfection cu SPF 20Spune adio cearcănelor, porilor şi depigmentării cu fondul de ten Match Perfection de la Rimmel, ce conţine pulverizatori ce reflectă lumina şi estompează imperfecţiunile, ascunzându-le pentru un finisaj luminos, fără pori vizibili. Tu ce mai aştepţi? Fă cunoştinţă cu noul tău ten, mai sănătos şi mai neted.

Noul Match Perfection oferă o acoperire invizibilă şi protecţie pentru un ten strălucitor întreaga zi. Cu noul nostru fond de ten, nimeni nu îşi va da seama că porţi machiaj... nici măcar de aproape.

Noua tehnologie avansată creează o armonie unică între ten şi fond de ten pentru un rezultat minunat. De asemenea, tenul este hidratat pănâ la 24 de ore. De ce să nu alegi hidratare şi protecţie întreaga zi.

Este uşor să îţi găseşti perechea perfectă pentru tenul tău. Noul Match Perfection vine cu o paletă de 6 nuanţe, pornind de la foarte deschis spre mediu şi închis. Acestea sunt împărţite în nuanţe reci, calde şi neutre, astfel că alegerea celei mai potrivite devine cu adevărat simplă.

Nuante:

VERY LIGHT – #100 Ivory

VERY LIGHT - #103 True Ivory

LIGHT - #200 Soft Beige

LIGHT - #203 True Beige

MEDIUM/DARK – #400 Natural Beige

MEDIUM - #300 Sand

Pret: 44 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search