duminică, 18 octombrie 2015

Gianfranco Ferre lanseaza parfumul CAMICIA 113



CAMICIA 113 este camașa albă, iconică, lucrată din mătase naturală, satin și tafta, creata in 1982 de catre Gianfranco Ferré: “O marcă – poate semnătura unică – a stilul meu, în căutarea continuă a inovației și o dragoste inepuizabilă pentru tradiție. Mi-a stimulat fantezia pentru inventivitate, mi-a incitat predilecția pentru a regândi principiile eleganței și ale stilului într-o interacțiune de fantezie pură și design contemporan”.
Ca un omagiu pentru Gianfranco Ferré, Ferré lansează parfumul CAMICIA 113 , “La camicia bianca secondo me” (Cămașa alba în viziunea mea).



CAMICIA 113 este o apă de parfum luminoasă, veselă și feminină creată de parfumierul Nathalie Lorson. Evocă bluza delicată inspirată de cală, legendara cămașă 113. O siluetă aerisită, care învăluie frumusețea corpului femeii în grația elegantă a mătăsii naturale. Umerii goi își dezvăluie conturul și par să înflorească din cala catifelată, iar mătasea naturală albă mângăie corpul femeii. În ton cu imaginea, parfumul este de culoare nude, evocând culoarea pielii strălucitoare.

La fel de delicat precum mătasea naturală care atinge pielea sa – ce amintește de floarea de cală care se înfășoară strâns – bergamota conferă la final o notă mediteraneana pielii parfumate.

Parfumul se diferențiază oferindu-i acel detaliu atemporal asemenea cămășilor albe extraordinare ce fac parte din moștenirea lui Gianfranco Ferré.

Surprinzător precum creațiile neobișnuite care reies din viziunea de a combina un articol de îmbrăcăminte traditional devenit indispensabil în garderoba unei femei și imaginația arhitectului Ferré, parfumul redă frumusețea carnală a magnoliei albe și îi captează splendoarea în arhitectura complexă a frumosului bujor.

Apoi, precum sentimentul familiar pe care îl ai atunci când te îmbraci într-o bluză alba din fibre naturale, parfumul te surprinde prin simplitatea petalelor de iasomie.

Un refugiu infailibil, precum eleganța totală a hainei, care cedează locul unui dialog floral între iris și violete.

Puritate și personalitate. Stil și seducție.

Imaginația fără limite a lui Gianfranco Ferré, inspirată din atât de multe domenii, dezvăluie preferința sa către Orient în CAMICIA 113.

Benzoina Siam îi definește caracterul, patchouli îi dezvăluie latura sa seducătoare.

Între timp, printr-un gest la fel de rapid precum spada unui spadasin, note intense de mosc închid aceasta compoziție. 



CAMICIA 113 este un parfum sofisticat și feminin.
Îți mângâie corpul și îi oferă încrederea unui model perfect lucrat, frumusețea unui material rafinat, magia unei construcții originale și unice.

Eleganța, care este întotdeauna diferită și inovatoare datorită lui Gianfranco Ferré, uneia dintre cele mai tradiționale piese din garderoba unei femei: atemporala cămașa albă, fantezia creativă a lui Gianfranco Ferré.

O sticlă de culoare albă, cu margini rotunjite și fără detalii ascuțite, păstrează parfumul rafinat de culoare nude.

Este o sticlă atemporală și elegantă, care devine un obiect de decor extrem de atractiv datorită capacului- bijuterie mat, cu margini strălucitoare, care imită linia curbată, în zig zag a cămășii 113.

Baza capaculului este un inel texturat, o bandă de mătase între două linii aurii strălucitoare.

Pret: 239lei EDP 50ml.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search