duminică, 18 octombrie 2015

noutati THE BODY SHOP: Shade Adjusting Drops, pigmentii care iti personalizeaza fondul de ten



Cu 7000 de tipuri diferite de ten in toata lumea, nu e de mirare ca femeile se straduiesc atat de mult sa gaseasca nuanta potrivita de fond de ten, iar foarte des chiar dau gres. Nu rare sunt ocaziile cand vad acele dungi care contureaza inestetic chipul unei femei, din cauza unui fond de ten mai inchis decat nuanta pielii. Uneori combinam mai multe produse in nuante diferite pentru a gasi formula magica, insa nu intotdeauna se intampla acest lucru! The Body Shop ne vine in ajutor cu doua produse revolutionare: Shade Adjusting Drops, pigmenti care se adauga in fondul de ten pentru a crea nuata perfecta.





Daca ai un ten deschis spre mediu, nuanta fondului tau de ten poate fi prea inchisa sau prea portocalie. 
Ai la indemana picaturile pentru ajustarea nuantei, Lightening Drops, care deschid culoarea fondului de ten atat cat ne dorim noi de mult! Se aplica fondul de ten pe mana, dupa care adaugam o picatura sau mai multe din pigmentul The Body Shop, omogenizam si daca este nevoie mai completati cu Lightening Drops pana cand obtineti nuanta perfecta! 


Daca ai un ten mediu spre inchis, de cele mai multe ori, nuanta fondului tau de ten poate arata prea deschisa sau cenusie. Foloseste picaturile pentru ajustarea nuantei Darkening Drops pentru a crea nuanta care ti se potriveste perfect. 

CUM FUNCTIONEAZA

O concentratie de pigmenti albi si roz ajuta la deschidea nuantei, in timp ce neutralizeaza tenta de galben a nuantelor de fond de ten deschis-spre mediu: 1 picatura = 1/2 nuanta mai deschisa
In cazul in care dorim inchiderea nuantei fondului de ten, apelam la pigmentul inchis la culoare si, de asemenea, o picatura inchide nuanta produsului cu jumatate de ton.

Pretul Shade Adjusting Drops: 83 de lei



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search