vineri, 30 octombrie 2015

“Londra. Ploaie. Vânt puternic. Coafura rezistă". TAFT rezista. De 60 de ani


Totul a început cu celebrul slogan “Londra. Ploaie. Vânt puternic. Coafura rezistă” şi femeia cu părul lung și coafură impecabilă care urcă plină de încredere în avionul său privat - cu toții ne amintim scenele memorabile de pe micile ecrane care au însoțit anii’90 în România și au adus brandul Taft în orizontul și vocabularul tuturor. De la primul spray fixativ lansat în 1955 în Germania, până la cea mai recentă lansare din 2015 – gama Ultimate - brandul Taft sărbătorește acum 60 de ani de expertiză în hairstyling.


Trendsetter cu o istorie deosebită, Taft a parcurs de-a lungul anilor alături de femeile din întreaga lume o călătorie în lumea schimbătoare a tendințelor în hairstyling, ajutându-le să se bucure de fiecare dată, cu fiecare nou stil în vogă, de soluțiile de care au nevoie pentru a obține orice coafură, indiferent de trend sau de vreme. 

Datorită expertizei îndelungate pe piață și a inovațiilor lansate ce au revoluţionat industria hairstyling, Taft a câștigat poziţii de top în 46 de țări, inclusiv poziţia de lider dominant pe piaţa din România. Astăzi, brandul se mândrește cu o importantă contribuție la dezvoltarea personalității și stilului femeilor de-a lungul timpului, ajutându-le să cucerească priviri și să capete încredere în propria imagine, după cum menţiona Heidi Klum la producţia ultimului spot Taft: „Astăzi mă simt precum femeia Taft care am vrut întotdeauna să fiu”.


Selecție de produse inovatoare de hairstyling din gama Taft:

  • Taft Volume Powder - Pudră pentru volum conferă densitate și volum instantaneu părului, fără a lăsa reziduuri sau încărca părul. Preț: 15,99 RON
  • Taft Creative Looks - Ceară modelatoare pentru fixare controlată ce durează până la 24h si efect de strălucire luminoasă. Preț: 13,19
  • Taft Ultimate - Fixativ şi Spumă - oferă 100% fixare ce rezistă până la 48 de ore și strălucire spectaculoasă. (Fixativ: 250 ml, Preț 13,19 RON, Spumă: 200 ml, Preț12,99 RON)
  • Taft Carbon Force – Primul fixativ dedicat exclusiv nevoilor părului bărbaţilor pentru fixare puternică şi textură uşoară. (200 ml, Preț: 13.19 RON)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search