duminică, 4 octombrie 2015

Magie pentru piele in 15 minute



O tot vad pe masa, undeva intr-un colt, acoperita de alte minuni care imi bucura viata, in diverse pachetele, cutiute, pungute, forme si culori. De cate ori treceam prin zona o observam cu coada ochiului, dar n-am avut suficient timp sa-i dedic. O masca pentru ten? Pfff... Asta inseamna cel putin 10 minute de stat cuminte, iar eu nu prea le-am gasit in ultima saptamana. Si astazi, daca tot am lenevit in pijamale, mi-am zis ca este momentul sa vad ce-i cu masca Antiage Global de la Yves Rocher, una dintre noutatile din aceasta toamna ale brandului pe care il iubesc de ani muuuulti!



Ma uit pe eticheta, aflu ca are in compozitie 97% ingrediente de origine naturala, ridic din sprancene, de impresionata ce eram, si sunt anuntata, pe o brosura, ca imediat ce o asez pe fata urmeaza 15 minute magice. Hmmmm?! Am mai auzit eu vorbe de genul, dar pana nu vad, nu cred. Sa purced a vedea, asadar! 


Desfac plicul in care se afla, ma bucur maxim ca nu este nici prafoasa, nici cremoasa, nici lichida, in nici un fel care necesita clatire cu multa apa calduta dupa aceea, care nu implica o uscare exagerata si ma apoi o crapare pe fata, la fiecare grimasa.


Este fix genul de masca pe care o prefer oricand: din textil imbibat cu ingrediente care fac minuni pentru ten, care se pastreaza 15 minute, apoi se indeparteaza pur si simplu. Aceasta nu este chiar din textil, pare mai degraba un silicon care se muleaza perfect pe formele fetei, asa cum vedeti in clipul de mai sus.

Lasa pe piele un fel de gel care NU se spala nici cu apa, nici nu se indeparteaza cu lotiune micelara sau apa termala. Se maseaza, in schimb, cateva secunde cu degetele pana cand este absorbita complet de piele si gata, avem o piele luminoasa, hidratata, perfect intinsa si ferma!
Miroase foarte placut, nu lasa pielea unsuroasa, uscata nici atat, nici nu agreseaza in vreun fel tenul sensibil, asa ca al meu, foarte greu de multumit. S-ar parea ca Yves Rocher a reusit sa o impace si de aceasta data pentru ca imi place foarte mult cum se simte dupa cele 15 minute de rasfat.
Va sfatuiesc sa faceti o baie calduta, relaxanta si abia apoi sa puneti masca pe fata, asa incat si porii sa fie complet deschisi si sa absoarba mai bine ingredientele magice, dar si voi sunteti intr-o stare psihica mult mai buna, relaxate si pregatite pentru rasfat.
Va veti simti ca dupa o sedinta la SPA, credeti-ma! (dar o sa va coste mult mai putin)

Pretul mastii este de 42 de lei, dar acum se afla la oferta in magazinul online Yves Rocher, cu 29 de lei - link direct AICI.

Yves Rocher

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search