luni, 5 octombrie 2015

Soluția micelara Bioderma Sensibio H2O a implinit 20 de ani



Laboratoarele Dermatologice Bioderma sărbătoresc 20 de ani de la inventarea primei soluții micelare, Sensibio H2O, demachiantul tău preferat, începând din 1995.  Puterea unică de curățare și toleranța sa inegalabilă au revoluționat lumea demachiantelor. Am simtit si eu asta, pe propria-mi piele, si indiferent cate lotiuni micelare as avea, cel putin una de la Bioderma nu-mi lipseste niciodata din rutina de ingrijire a tenului.




PENTRU PRIMA DATĂ, în urmă cu 20 de ani, pielea însăși a inspirat Bioderma să creeze prima soluție micelară, Sensibio H2O, care a  revoluționat lumea demachiantelor. Astfel, s-a născut un nou ritual pentru femeile de pretutindeni. 
Astăzi, cu un singur produs, impuritățile și machiajul de pe față și ochi sunt îndepărtate cu un singur gest, iar tenul este curat și calmat. 
Fără parfum, alcool, parabeni și detergent, Sensibio H2O asigură o toleranță cutanată și oculară inegalabilă. Poate fi folosită chiar și pentru cei mai sensibili ochi, inclusiv de persoanele care poartă lentile de contact.
Astăzi, la fiecare 3 secunde, o soluție micelară Sensibio H2O este vândută in lume.

Preț recomandat:

Sensibio H2O 100 ml – 15 ron
Sensibio H2O 250 ml – 50 ron
Sensibio H2O 500 ml – 74 ron


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search