sâmbătă, 3 octombrie 2015

Noutati de toamna 2015 MAC



Sunt extrem de curioasa sa vad pe pielea mea cat de bun este fondul de ten Studio Waterweight SPF 30 pe care MAC abia l-a lansat! Nu spun "daca este bun", ci "cat este de bun" pentru ca stiu sigur, sigur, ca este minunat! Inca nu am ajuns in magazinele MAC sa-l testez, dar cu prima vizita in Baneasa Shopping City (imi este cel mai la indemana), poate chiar maine, merg sa-l simta si pielea mea! :) Pe langa acest fond de ten, MAC a lansat recent si rujurile/ glossurile Cremesheen pearl beauty, dar si colectia Haute Dogs.


Cea mai recenta lansare din gama MAC Studio, Fondul de ten Waterweight SPF 30 este un produs inovator, care ofera culoare rezistenta într-o formula gel-serum ultra fluida,cu textura cremoasa usor de aplicat. Cu acoperire medie,construibila, estompeaza usor imperfectiunile, cum ar fi porii si liniile fine. Complexul Moisture Fusion garanteaza hidratarea imediata si de durata, pe tot parcursul zilei, lasand pielea moale, supla si matasoasa la atingere.
Pret: 152 lei

PS: daca dati click dreapta pe fiecare poza si apoi Save As va apare numele fiecarui produs sau nuanta fiecarui ruj. Nu trebuie sa o salvati, va spun doar in ideea de a afla numele exact al rujului care va place!



Rujurile / Glossurile Cremesheen pearl beauty vin pe aripi de toamna in nuante to die for! Adica frumoase ca dimineata Craciunului (n-am gasit comparatie mai frumoasa in momentul asta!). Su-per-be!
Pret ruj: 92 lei
Pret gloss: 97 lei















Haute Dogs este noua colectie cu si despre cele mai simpatice animale de companie, cainii!
In tonuri calde, atragatoare, de crem, bej si maro, cu un lineup bogat, ce contine de la pudre aurii pentru sculpting, pana la rujuri in culoarea fructelor de padure, colectia te va lasa fara cuvinte! Artistocrat sau neconventional, Haute Dogs propune un stil pentru fiecare.






Preturi:

MINERALIZE SKINFINISH 141 lei

SCULPTING POWDER 107 lei

PENSULE 216 lei fiecare

MINERALIZE EYESHADOWx4 214 lei

FLUIDLINE 92 lei

VELUXE BROW LINER 92 lei

MINERALIZE LIPSTICK 107 lei

MINERALIZE GLASS 107 lei

LIP PENCIL 75 lei

NAILS 48 lei































TOP 4 cele mai vandute mascara MAC


IN EXTREME DIMENSION LASH

Black Extreme black


Mascara In Extreme Dimension Lash combina efectele de volum, alungire si curbare, intr-o fomula lejera ce permite flexibilitate si fluditate genelor. Periuta invovatoare, ce se muleaza perfect genelor dozeaza cantitatea optima de produs pentru o aplicare ce nu incarca si nu lipste genele. Varful pensulei ofera precizie in accentuarea genelor inferioare si a celor mici de la coltul ochiului. Rezultatul final: dimensiune extrema, fara produs care se intinde sau se strange.

Pret:107RON



HAUTE & NAUGHTY LASH

Haute & Naughty Black black

Mascara 2in1cu o formula cremoasa, matasoasa, lejera, ce nu incarca, imbraca genele de la radacina la varf. Sistemul dual de aplicare iti permite sa iti personalizezi stilul in functie de look-ul pe care il doresti: definire naturala a genelor sau un look mai dramatic. Un produs comod, care se va potrivi oricui, in orice ocazie.

Pret: 107RON



FALSE LASHES

False Black black


In aparenta gene false atat de la moda, in realitate gene transformate, cu aceasta mascara vei obtine o privire seducatoare si extrem de glam. Formula consistenta se aplica usor cu ajutorul periei duble pentru gene mai dese, alungite si cu mai mult volum, pe care le vei adora.

Pret: 97RON



EXTENDED PLAY LASH

Endlessly Black black


Formula inovatoare, lejera si waterproof iti ofera definire cu ajutorul unei perii micute. Mascara este ultra rezistenta, insa se poate indeparta foarte usor cu apa calduta, datorita formulei solubile. Un element foarte important la aceasta mascara este periuta: subtire, insa foarte eficienta in misiunea ei de a oferi efect de lifting genelor si de a imbraca pana si cele mai mici fire de la baza la varf. Efectul: definire si alungire extreme.

Pret: 86RON






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search