sâmbătă, 3 octombrie 2015

Bine ai revenit in Romania, REVLON!



Spre rusinea mea nu am incercat ColorStay, fondul de ten REVLON pe care il lauda absolut toata lumea, si pe bloguri, si pe la urechile mele! Cand ma hotarasem eu sa mi-l cumpar, ia Revlon de unde nu-i! Plecase din Romania. M-am trezit prin Viena in cautarea lui, dimpreuna cu nu-mai-stiu-ce-rujuri-voia-CristinaShoppingTherapy. M-a prins pe picior de plecare spre Viena, acum cateva ierni si mi-a dat rujuri de cumparat. Evident ca am cheltuit toti banii pe decoratiuni de Craciun (foarte scumpe de altfel pe la targurile de gen din capitala Austriei!) si mai ia revloane daca mai ai pe ce. In fine. M-am intors cu mana goala! Asa ca, zilele trecute cand ma anunta my dear Florenta ca se relanseaza Revlon in Romania am fost happy happy joy joy. Ah, si fiti atente: s-a intors cu preturi mai mici decat cele pe care le stiati!



Stiati ca Revlon se vinde in 175 de tari?
Stiati ca la fiecare minut se vinde in lume un ruj Revlon?
Stiati ca Revlon a trimis in lume lacurile colorate pentru unghii? Inaintea epocii Revlon existau doar oje rosii.
Stiati ca Revlon a inventat prima mascara rezistenta la apa?

Aceste stiatica-uri fiind spuse, mergeti cu mic, cu mare (mai mult cu mare) in magazinul Kendra din magazinul Unirea ca Revlon va asteapta cu zeci de bunatati frumos aranjate pe rafturi, texturi si culori de care m-am indragostit maxim! Am ochit cateva farduri pentru pleoape superbe, rujurile sunt cremoase si hidratante, in niste culori care ma obliga sa le cumpar pe toate, iar despre fondurile de ten  nu mai zic! Inca nu mi-am cumparat ColorStay-ul, n-am avut timp sa trec si sa analizez cu atentie nuantele, dar sper ca in weekendul asta sa ajung!
Au si un BB cream senzational pe care vi-l prezint separat, cat de curand, si maxim spre supermaxim (daca ar exista acest grad de comparatie) imi place mascara PHOTOREADY 3D VOLUME.
Le pozez si vi le arat. Mai am si un ruj foarte dragut, un blush piersiciu pe care il ador, chiar daca teoretic n-ar mai fi vremea lui. Imi place sa-l aplic peste pudra bronzanta. Un picut, in centrul pometilor, cat sa-mi dea o imbujorare discreta.
Pe curand!













Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search