sâmbătă, 3 octombrie 2015

reduceri de pana la 80% la TOP TRADE BEAUTY SHOW 2015 @ Topline


Pe 1 octombrie, la sediul Topline din bulevarul Regina Maria, nr. 14 din Bucuresti, a fost dat startul editiei din acest an a TOP TRADE BEAUTY SHOW 2015. Evenimentul care dureaza pana pe 4 octombrie inclusiv este deschis tuturor iubitoarelor de beauty, iar in sustinerea acestor placeri nevinovate ale noastre, Topline a facut reduceri de pana la 80% la toate produsele sale: Joico, Tigi, OPI, CND, Guinot, Academie, GoldWell, Babor, MorcoccanOil, etc.





Valentina Pelinel, Corina, Adelina Pestritu, Carmen Negoita, Ellie White, Albertina Ionescu, Ileana Badiu, Anca Serea, Dana Savuica, Anda Adam, Catalin Botezatu, Geanina Ilies, Adina Buzatu, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu de la Amadeus, Bianca Ionita, Mihaela Calin, Ilinca Obadescu, Sonia Argint Ionescu, Tili Niculae, Crina Abrudan, Florentina Opris, Geanina Corondan, Andreea Dociu au fost joi seara in lumina reflectoarelor din magazinul Topline Bucuresti.




Oricine poate beneficia, pana duminica, de servicii gratuite de beauty concierge, poate afla tendintele internationale in coafura, estetica si nail design, si poate cumpara produse ale brandurilor de top (Joico, Moroccanoil, American Crew, Goldwell, Tigi, Vitality’s, Academie, Babor, Guinot, BDR, CND, OPI, Kryolan, etc) la discounturi de pana la 80%.



Diana Baicu, director TopLine Europa, a informat invitatii referitor la cele mai importante noutati ale Top Beauty Trade Show 2015 si a lansat, in premiera pentru Romania, serviciul Beauty Concierge, o echipa specializata in oferirea celor mai bune sfaturi de frumusete, in conformitate cu nevoile clientului.

Top Beauty Trade Show 2015 are loc la TopLine (Bd. Regina Maria, nr.14, Bucuresti) si va include o serie de ateliere si seminarii speciale tinute de specialisti cu renume.



Duminica, 4 Octombrie, vor avea loc patru ateliere dedicate consumatorilor de frumusete:


Tehnici de aplicare a genelor pentru acasa si secretele unei priviri seducatoare

Machiajul ochilor si realizarea lui pentru orice ocazie

Invitat Special: Mirela Vescan, Art Director Make-up

Data: Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: 12.00 – 14.00

Tips & Tricks pentru ca sanatatea ta sa devina un stil de viata

Stil de viata sanatos

Invitat Special: Florentina Opris – Ambasador al vietii sanatoase, al sportului si al alimentatiei corecte

Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar: 12.00 – 14.00


Tips & Tricks pentru o coafura perfecta de sarbatori

Glamour & eleganta de sarbatori

Invitat Special: George Popescu, castigatorul concursului “Cel mai bun hairstilist din Romania 2015”

Data: Duminica, 4 Octombrie, intervalul orar: 10.30 – 12.00


Solutii pentru rezultate rapide si recomandari pentru ingrijirea de acasa

Secretele unui ten perfect dupa vacanta

Invitati special: Lili Olteanu - Baaddi, Trainer & Educational Manager Top Line si Carmen Negoita – Fashion & Beauty blogger

Data: Duminica 4 Octombrie, intervalul orar: 10.30 – 12.00



NOUTATILE TOPLINE



Invitatii evenimentului Top Beauty Trade Show 2015 au avut ocazia sa descopere nu doar discounturile spectaculoase ale produselor de top, ci si noile colectii aduse in Romania de Top Line.



MOROCCANOIL, Tratamentul la 125ml in editie limitata

Tratament Moroccanoil este un produs ce are la baza uleiul de argan, care a revolutionat industria de ingrijire a parului, impresionand stilistii si clientii din lumea intreaga. Tratamentul Moroccanoil ofera baza perfecta pentru orice tip de coafura si toate tipurile de par. Produsul vine cu o geanta Moroccanoil cadou.



Colectia de sarbatori 2015, OPI STARLIGHT COLLECTION

OPI a lansat o gama plina de eleganta si glamour, realizata in parteneriat cu Swarovski. Trendsetter in nail looks, OPI propune culori extraordinare, in nuante glitter, shimmer si metalice, insotite de accesorii precum tatuaje temporare, stickere, inele si bratari pentru un look sofisticat. Colectia OPI STARLIGHT a fost lansata in exclusivitate la Top Beauty Trade Show 2015 si are pretul recomandat de 56 lei.



BABOR REVERSIVE SUPREME GLOW


Pigmentii ultra fini „glow-tech”, prezenti in cremele de fata BABOR, sunt in trend si ofera tenului stralucire si tinerete.

Noul Magic Cream, REVERSIVE SUPREME GLOW (50ml, pret recomandat de vanzare – 800 lei), este o crema anti-imbatranire cu efect instant de stralucire. Cu textura sa inovatoare, spuma si pigmenti ultra fini „glow-tech” si Lumicol, un ingredient activ care intensifica stralucirea, acest produs-minune BABOR reda instant tenului luminozitatea tinereasca. Formula REVERSIVE anti-imbatranire netezeste, catifeleaza si reda tineretea tenului.



BABOR ADVENT CALENDAR


BABOR ADVENT CALENDAR reprezinta un tratament in 24 de pasi pentru un ten sanatos si stralucitor. Fiecare din cele 24 de fiole contine ingrediente active pretioase, pentru a avea, pana la Craciun, un ten perfect. Anul acesta Calendarul contine si o fiola DOCTOR BABOR Ultimate Glow Booster Bi-Phase Ampoule. BABOR ADVENT CALENDAR are pret recomandat de vanzare de 482 lei.



GOLDWELL RED COLLECTION


Nuantele Red, in trendurile acestui sezon, sunt prezentate de Goldwell in patru look-uri de invidiat: Violet Intens, Mahon Stralucitor, Rosu Indraznet, Cupru Lucios. Sunt 9 nuante superbe, create pe baza tehnologiei Elumenated (culoare oxidativa combinata cu Elumen), pentru rezultate splendide, unice.


ghd platinum, noul styler fara compromisuri


ghd platinum ofera rezultate extraordinare de styling in fiecare zi fara a compromite sanatatea parului. Tehnologia inteligenta tri-zone™ mentine o temperatura mai sigura pentru par in mod constant si uniform de la radacina pana la varf. Parul este stilizat intr-o singura miscare, fara mare efort, oricine avand astfel posibilitatea de avea cat un look nou in fiecare zi. ghd platinum are pret recomandat de vanzare de 1269 lei si este disponibil in doua variante: alb si negru.


ghd curve ofera bucle cu aspect profesional, usor de creat si foarte rezistente. Fie ca iti doresti bucle stranse sau largi, ghd curve™ ofera o gama larga de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecarui tip de par si de lungime. Dezvoltat de oameni de stiinta din echipa ghd si oferind tehnologia certificata tri-zone™, ghd curve iti ofera bucle uimitoare, cu aspect sanatos si care dureaza. ghd curve are pretul recomandat de vanzare 1230 lei.



JOICO CURL


CURL, noua gama pentru par cret si ondulat de la JOICO, include produse precum:

Curl Sampon 300ml - pret recomandat de vanzare - 86 lei

Curl Conditioner 300ml - pret recomandat de vanzare - 90 lei

Curl Co+Wash 300ml - pret recomandat de vanzare - 90 lei

Curl Reanimating Mist 150ml - pret recomandat de vanzare - 83 lei

Curl Correcting Milk 150ml - pret recomandat de vanzare - 83 lei



ULTRATONE: FUTURA ULTRA PRO DREAMSHAPER



ULTRATONE, liderul mondial in domeniul terapiilor estetice profesionale non-invazive, cu peste 49 de ani de cercetari stiintifice si tehnici medicale, a lansat B.E.S.T. Sistem de Tehnologii Sincronizate cu Bio Energie pentru intinerire faciala si corporala, beneficiind de patentul de transmitatori LUMI (Impulsuri Mioneurale Luminoase Unificate).

Noul sistem ULTRATONE, FUTURA ULTRA PRO, superior in performanta multumita sistemului de tehnologii B.E.S.T, ofera Helioterapie avansata bazata pe efectul sinergic al Luminilor Bioptice, Cromoterapiei, Biostimularii, Microcurentilor, conceptului Ultra Lipo Ultracell si Ultrasunete, oferind mii de faze de tratament. Asta inseamna ca un client poate primi, de exemplu, simultan Lifting facial in patru dimensiuni, biostimulare pentru reducerea in centimentri in talie si tratament cu ultrasunete anticelulitic. In plus, are parte si de beneficiile Cromoterapiei, bucurandu-se in acelasi timp de un tratament relaxant si de rasfat in timpul sesiunii de tratament.



LPG

Noile protocoale LPG

Inversati procesul natural de imbatranire a pielii dumneavoastra! Ingrijire expres, rapida si eficienta, chiar si fara a fi nevoie ca, in timpul tratamentului, sa va dezbracati. Noile tratamente tintesc o anumita zona pentru un efecte rapide si eficiente:

Endermologie Fata:

-zona faciala superioara/pungi sub ochi sau cearcane

-riduri in jurul ochilor/zona gurii

-ovalul fetei/barbie dubla/gat

-decolteu/maini



Endermologie Corp:

-Scapi de depozitele de grasime din zona omoplatilor, zona bustului,a bratelor si a spatelui

-Remodeleaza posteriorul si te scapa de celulita

-Ai o talie sculptata, un abdomen plat si ferm

-Picioare tonifiate, fara celulita

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search