luni, 16 noiembrie 2015

Concurs BIOTISSIMA: castiga o crema de zi si una de noapte pentru hidratarea si catifelarea tenului


Life Care a lansat Biotissima Essential, noua gamă de îngrijire completă pentru ten, având la bază o combinație unică de ingrediente active naturale. Noile produse conțin acid hialuronic și un fitocomplex cu 7 extracte naturale, care hrănesc pielea în profunzime și stimulează regenerarea celulară.  Crema de zi Biotissima Essential, cu efect intens de netezire și crema de noapte Biotissima Essential, pentru regenerare celulară sunt îmbogățite cu extracte naturale și substanțe active care își unesc proprietățile pentru a oferi pielii cea mai bună îngrijire, 24 de ore din 24. Acestea doua vor merge si la una dintre voi, prin generozitatea Life Care!



Ce aveti de facut:


  • Like (Apreciati) pagina Life Care si pagina Pentru Dive
  • Share (Distribuiti) concursul la voi pe pagina
  • Lasati un comentariu (pe Facebook, in subsolul postarii sau aici, pe blog, la rubrica de comentarii) prin care va anunatati participarea si invitati cel putin o prietena (cu tag pe nume) sa-si incerce norocul
  • Raspunda la intrebarea „Care este sloganul Life Care?" - raspunsul il gasiti pe  www.life-care.com

Concursul dureaza pana vineri inclusiv!
Valoarea premiului - 100 lei

Ingredientele gamei Biotissima Essential:


  • Ulei de jojoba
Jojoba este un arbust întâlnit în deșerturile de pe continentul american, iar calitatea sa numărul unu este aceea de a-și păstra aspectul mereu verde, în ciuda condițiilor de mediu arid. Aceasta abilitate extraordinară de apărare este motivul pentru care uleiul de jojoba protejează atât de eficient tenul împotriva deshidratării, având efecte extraordinare asupra pielii mature și uscate. 

  • Ulei de migdale
Foarte popular în Asia, dar și în regiunea mediteraneana, acesta este bogat în vitamina E, acizi grași monosaturați, potasiu, zinc și alte minerale, care hidratează și calmează pielea, favorizând, totodată, absorbția celorlalte substanțe nutritive din noile produse Life Care.

  • Ulei din nuci de Macadamia
Acest ingredient de origine exotică este astăzi unul dintre cele mai apreciate soluții cosmetice. Structura sa este similară cu țesutul lipidic propriu pielii, ceea ce îl face excelent pentru îngrijirea tenului uscat și sensibil.

  • Ulei de luminița nopții
Cu un conținut ridicat de vitamina E și acid gras esențial gama-linoleic, uleiul de luminița nopții întărește bariera naturală a tenului, favorizând regenerarea celulară și împiedicând îmbătrânirea prematură a pielii.

  • Ulei din semințe de struguri
Acesta are acțiune emolientă și intens hidratantă, stimulând totodată regenerarea celulară. 

  • Unt de shea
Povestea sa datează din timpul Egiptului Antic, atunci când însăși regina Cleopatra îl folosea ca parte ritualurilor sale zilnice de îngrijire și înfrumusețare. Untul de shea conține acid oleic în proporție de 40-60%, un acid gras cu acțiune emolientă și efect intens de netezire asupra pielii.

  • Fitocomplex
Produsele Biotissima Essential conțin ingredientele extrem de prețioase a 7 extracte naturale: magnolie, mușețel, scoarță de salcie, ceai verde, grefă, tuia și propolis, cu efect antioxidant, hidratant și protector.

  • Acid hialuronic
Acesta este o componentă organică foarte versatilă, care se regăsește în fiecare țesut, inclusiv în piele. Efectul său este o piele mai fină, mai elastică, cu aspect tânăr. 

  • Silicon bio-disponibil
Parte a țesutului conjunctiv din corpul uman, acesta are rolul de a păstra nivelul optim de hidratare a pielii și, astfel, aspectul strălucitor și sănătos al tenului.
În plus, noile produse Biotissima Essential lasă un miros proaspăt și plăcut pe piele, fără a conține parfumuri alergene, și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul sensibil și pentru pielea bărbaților.


UPDATE

Va multumesc tuturor ca v-ati inscris in numar atat de mare, ma bucura atentia pe care o acordati Biotissima, este un brand care pe mine ma incanta maxim!!! Ador produsele de machiaj, cremele si toate celelalte produse pe care am avut ocazia sa le testez pana acum!
De aceasta data, setul format din crema de zi si crema de noapte merge la Ionita Maria!
Felicirati, draga mea! Astept datele tale de contact pe email divedecarton@yahoo.com

Celorlalte va spun sa stati aproape pentru ca urmeaza un foarte dragut concurs Revlon, cu produse de machiaj si unul Ungaro, in urma caruia veti primi un parfum superb!

xoxo
Avramescu Evelina Mihaela spunea...

Sloganul este "Happy Every Day"

Unknown spunea...

Minunat Francisca P. Maria

Rodica Granpier spunea...

Multumim,am comentat pe FB ,o zi frumoasa...HAPPY EVERY DAY <3

Unknown spunea...

Sloganul este "Happy Every Day"FB Daniela Violeta Rafay

Carmen spunea...

Happy Every Day !

Carmen spunea...

Happy every day !

Pusa Raisa spunea...

FB Pusa Raisa
Sloganul este "Happy Every day ""
multumim pentru concurs <3

Natura este viata mea spunea...

Sloganul este "Happy Every Day"

magdalena spunea...

Hppey every day!

ionescu elena spunea...

Sloganul este ,HAPPY EVERY DAY.

Anonim spunea...

Happy every day !

Unknown spunea...

Sloganul este "Happy Every Day"

Multumim ca te gandesti la cititori si sponsorului pt. premiu! tag pe Anamaria Ranghetean https://www.facebook.com/profile.php?id=100006660438571&fref=ts

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search