miercuri, 16 decembrie 2015

A fost deschis primul magazin APIVITA din Romania!


APIVITA prezintă cel mai nou ”stup al frumuseții” dedicat abordării holistice a îngrijirii și sănătății! După o lungă călătorie de 36 de ani în jurul lumii, APIVITA deschide primul magazin în București -THE APIVITA STORE. Magazinul este localizat la primul etaj din Băneasa Shopping City, fiind o nouă dovadă a succesului APIVITA în România, început încă din 2010, prin parteneriatul cu Sensiblu. 

Designul este aliniat conceptului de bază al tuturor magazinelor APIVITA din întreaga lume, cuprinzând filozofia unică, valorile și sursele de inspirație ale companiei. Într-un loc special, clientul poate experimenta puterea naturii, secretele societății albinelor, bogata floră grecească și abordarea holistică a sănătății și frumuseții.În interiorul magazinului APIVITA, produsele sunt realii protagoniști, combinând în prezentarea lor un design tradițional cu diverse accente personalizate. Clientul va putea regăsi 300 de produse de înfrumusețare și îngrijire pentru femei, bărbați și copii, produse naturale, eficiente și holistice, ce există la momentul actual în întreaga lume.

Intrând în magazinul APIVITA, vizitatorul va fi întâmpinat de o masă lungă, simbolul celebru al ospitalității grecești, pe care se va afla întotdeauna o ceașcă de ceai cald cu miere, expresie a înțelepciunii, științei și naturii Greciei. 


Noul magazin APIVITA este rezultatul unei lungi călătorii, pline de cunoaștere și experiențe minunate.

În toți acești ani, modelele de inspirație APIVITA – flora bogată a Greciei, societatea albinelor și abordarea holistică a lui Hippocrate asupra sănătății și frumuseții - au fost folosite în cel mai bun mod pentru a crea cele mai inovative, naturale și eficiente produse. APIVITA înseamnă mai mult decât un produs. Este un mod de viață.

Produsele APIVITA sunt create în fabrica Bioclimatică din Markopoulo, Attica, Grecia și sunt disponibile în farmacii si magazine proprii din Grecia și alte 14 țări din lume.

Mai multe detalii gasiti pe www.apivita.com și https://www.facebook.com/Apivita.Ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search