miercuri, 16 decembrie 2015

Inspiration Challenge by AVON


De Avon ma leaga amintiri atat de vechi si de placute, incat mi se face pielea de gaina numai gandindu-ma la perioada liceului (in secolul trecut, candva), cand imi strangeam bani din alocatia de elev sa-mi cumpar parfumul Far Away - pe care si acum il ador! sau fonduri de ten sau mascara sau creme si geluri de dus. Atat de fericita eram cand imi ajungeau comenzile, incat seara, mi le puneam pe toate pe pat si as fi fost in stare sa dorm cu ele la cap, daca nu venea mama tiptil, dupa ce adormeam, si mi le strangea. Pe vremea aceea, erau singurele cosmetice pe care le aveam pentru ca, aflandu-ma intr-un oras mic, de provincie, nu aveam acces la brandurile de lux si, evident, oricum nu mi le-as fi permis! Din cand in cand, atunci cand prind un catalog Avon imi mai comand cate un produs, asa de dragul aducerii aminte, dar si pentru ca regasesc in oferta lor cosmetice si farduri excelente de la care nu ma dau in laturi in a le folosi, chiar daca acum am acasa toate minunile la care am visat vreodata!


Ce voiam sa va spun, de fapt! Ma iau cu amintirile si iar vorbesc pe langa subiect...

Inspiration Challenge by AVON este un vernisaj la care am fost in luna noiembrie si care a gazduit creatiile a zece artisti, inspirați de zece parfumuri AVON: Cristian Samfira (design vestimentar), Arpad ArtPI Rezi (ilustrație), Andrei Argaetic (Imbold Galeria, ilustraţie), Mădălin Gheorghe („Simplexio”, design de obiect), Cosmin Bumbuț (fotografie), Alex Dadoo („Maison Dadoo”, design floral), Răzvan Chelu („Lemnia”, accesorii), Ciprian Vrabie (desenator), Florian Toma („snob.”, accesorii) și Doru Dumitrescu (bijuterie) sunt cei zece artiști care și-au prezentat lucrările în premieră. 




Parfumurile care le-au servit drept sursă de inspirație în acest an au fost Attraction, Mesmerize, Little Red Dress, Rare Pearls, Far Away, Outspoken Party, Cherish, Femme Icon, Today Tomorrow ALWAYS și Christian Lacroix Bijou.



Artiștii au avut și o a doua sursă de inspirație în cadrul proiectului - noua campanie de comunicare globală a AVON, “Schimbă lumea prin frumusețe”. Aceștia au realizat lucrările sub forma unui elogiu adus feminității și femeilor care îi inspiră, punând în fiecare creație multă emoție și surprinzând momente din istoria personală. 
Povestea celor zece parfumuri nu se oprește aici. Ca în fiecare an, ele vor fi licitate în scop caritabil, fondurile fiind alocate unui ONG ce urmează a fi anunțat.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search