miercuri, 16 decembrie 2015

Mergem sa-l ascultam pe tenorul Alessandro Safina?



Are 52 de ani (arata de 32!), este fost politist, este italian, canta demential si pe 21 decembrie, la ora 19.00, canta la Sala Palatului, în acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionişti cunoscuţi sub titulatura, The Alexander Symphony Orchestră. Mergem sa-l ascultam/vedem, asa-i? :)


Safina este norocosul posesor al unei voci unice, care îi permite să îmbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock. La 52 de ani, fostul poliţist are o carieră strălucitoare în lumea operei, concertând, cu casa închisă, pe cele mai prestigioase scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o creştere a popularităţii la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat – “Opera-Rock”- după cum îl numeşte el însuşi. Single-ul “Luna” a staţionat atunci în vârful topurilor timp de 14 săptămâni. În 2002, înregistrează împreună cu Elton John piesa “Your song”, care ajunge pe locul 5 în clasamentele britanice.



Alessandro Safina a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis. Concertele lui sunt sold out, publicul de pe toate continentele arătându-se de-a dreptul fascinat de muzica sa.

“Safina se bazează pe un repertoriu de melodii uimitor de pasionale ce evidenţiază profunzimea sa emoţională, care este deopotrivă convingătoare şi captivantă”, scria Jonathan Widran în All Music Guide. Aspectul său fizic a atras adesea comparaţia cu actorul George Clooney, iar revista “People's Magazine” l-a inclus pe Alessandro Safina în 2002 în clasamentul celor mai frumoşi 50 de oameni din lume.

Preţuri bilete

GOLDEN VIP - 365 lei

VIP - 320 lei

CATEG. I - 240 lei

CATEG. II - 225 lei

CATEG. III - 200 lei

CATEG.IV - 160 lei

Poti fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului si din reteaua bilete.ro (oficiile postale, magazinele InMedio si Germanos)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search