duminică, 13 decembrie 2015

SEPHORA beauty Challenge


Sephora Beauty Challenge este o emisiune nouă, într-un format unic, în care participanții se confruntă pentru a demonstra că merită să câștige super-premiile Made in Sephora. Cei șapte fani Sephora care au trecut de preselecție vor deveni personajele principale ale emisiunii, unde, în urma unor provocări, își vor arăta talentul și cunoștințele în make-up.

Provocările constau în realizarea unor tutoriale de make-up pe care participantele trebuie să le filmeze contratimp cu device-urile furnizate de Sephora.
Fiecare provocare surpriză (și produsele necesare pentru realizarea ei) este dezvăluita o data cu desigilarea coletul livrat prin curier, acasă la concurentele din toata țara.
Se difuzeaza un episod nou in fiecare zi de luni si de joi.
Pana acum a fost prezentat talentul celor 7 concurenti la tema "Contouring".
În studioul Sephora Beauty Challenge, juriul hotăraște cine este eliminat și cine merge mai departe. Publicul are de asemenea ocazia să voteze la fiecare proba concurentul preferat.
Sephora Beauty Challenge este o emisiune care aduce laolaltă appeal-ul show-urilor de tip reality, suspansul emisiunilor-concurs si dinamismul retelelor de socializare online.

Pentru mai multe detali, urmarește-ne pe Facebook, Instagram și YouTube.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search