sâmbătă, 12 decembrie 2015

TOUS, acum si in Romania


Trebuie neaparat sa calcati pragul bijuteriei TOUS abia deschise in Baneasa Shopping City! Veti adora ursuletul prezent in aproape toate toate accesoriile si bijuteriile acestui brand lansat in 1920 si prezent in peste 500 de orase din lumea intreaga. Mi-a placut tare mult ce am vazut in magazin, mai ales ca eu cu ursii am o relatie speciala - am iubit unul vreo sapte ani si for always, dar asta e alta poveste! :)


Sub conceptul de affordable luxury si departe de parametrii bijuteriilor traditionale, TOUS creeaza bijuterii si accesorii, care pot fi purtate de zi cu zi, pentru o femeie moderna, urbana si activa. TOUS este un brand sensibil, delicat, fun si cu un spirit mereu tanar. In 1985, ursuletul este ales emblema companiei si devine astfel elementul unic si reprezentativ TOUS care va fi folosit in majoritatea creatiilor brandului.

Iar eu am de-acum un ursulet micut, dragut, pe care o sa-l port forever la mana, la cea stanga, despre care stiu ca are legatura directa spre inima! :)


TOUS inseamna design feminin care emana caldura, apropiere. Este un brand vesel pentru ca evoca acel spirit de fericire si radianta clientilor. Are un spirit tanar pentru ca atitudinea brandului este fresh, inovativa si intotdeauna in trendurile de fashion.
        
      
!
"       !   
   # $%&'    
"!"
" !
!
(""!
  )      


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search