joi, 3 decembrie 2015

Un vot pentru Centrul Steluțelor, va rog! :)


"Se spune că...
De fiecare dată când un copil se naște, pe cer se aprinde o stea care strălucește puternic și care îl ocrotește de-a lungul vieții. Dar, atunci când un copil este atins de boală, neglijență sau abuz, steluța lui își pierde din strălucire și uneori se stinge.  Din păcate, anual în România sunt diagnosticați cu cancer aproximativ 500 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 16 ani, dintre care aproape 40% mor. 

Echipa Asociației M.A.M.E. nu este străină de suferințele prin care trec copiii cu afecțiuni incurabile și familiile acestora, implicându-se de-a lungul celor 4 ani de activitate în proiecte care răspund nevoilor speciale ale copiilor bolnavi de cancer și alte boli grave. Anul acesta ne-am propus să înființăm un centru de suport și recuperare, cu scopul de a-i ajuta în lupta cu boala, de a le oferi o sansă în plus la viață, astfel încât de fiecare dată când un copil învinge cancerul, o steluță să rămână aprinsă și să strălucească tot mai tare pe cer", spun reprezentantii Centrului Stelutelor.


Pe data de 14 decembrie, la Gala Națională a Voluntarilor, se premiază cele mai active proiecte de voluntariat în beneficiul societății civile. Acest moment este unul important pentru Asociația M.A.M.E., eforturile celor 45 de voluntari inimoși ai Asociatiei putând să fie recunoscute și astfel. Implicarea lor a fost esențială în activitățile Centrului Steluțelor, fiecare dintre ei oferind cu generozitate timp, energie și suflet cauzei copiilor cu situații grave de sănătate sau copiilor din medii foarte sărace. În total, 1815 ore de voluntariat inimos.
Ne puteți ajuta să le oferim recunoașterea pe care o merită cu un simplu vot AICI.

Perioada în care puteți vota este 23 noiembrie – 7 decembrie.

Despre Asociația M.A.M.E.

De peste 6 ani, Asociația M.A.M.E. contribuie permanent la îmbunătățirea calității vieții copiilor cu afecțiuni grave care provin din medii defavorizate, astfel încât acestora să le fie tratate, pe lângă nevoile medicale, și nevoile de natură psiho-socială pe care le creează specificul fiecărei boli sau situații de risc în parte.
Centrul Steluțelor este un centru social de suport și recuperare destinat copiilor aflați în situații de risc, unde în primul an de funcționare, 124 de copii bolnavi au beneficiat gratuit de servicii complementare tratamentului medical ce constau în: consiliere medicală, kinetoterapie, consiliere psihologică individuală și de grup, consiliere nutrițională, consiliere juridică privind drepturile pacientului, ludoterapie, ateliere de art-terapie emoțională, ergoterapie, activități educative și de socializare, sprijin pentru reintegrare socială și susținere materială.
Beautybysunshinecom spunea...

654
Pupici!

Bianca spunea...

Multe felicitari pentru aceasta initiativa, desi nu sunt suficiente incat sa se poata multumi pentru acest gest. Poate daca mai multi dintre noi, oamenii, ne-am da seama ca putem sa fim oricand intr-o astfel de situatie si sa fim ajutati de o asociatie de genul, am incerca sa ajutam mai mult la randul nostru.

coco spunea...

rezolvat!

coco spunea...

:(
imi pare rauuu, am vazut tarziu!!!
tot respectul!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search