sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Bucurati-va de noua colectie Dove DermaSpa!


Dove a lansat Dove DermaSpa - un concept nou de ingrijire a pielii care imbina expertiza in domeniul dermatologic cu experienta spa multi-senzoriala. Noul concept incurajeaza femeile sa-si transforme rutina de hidratare intr-un moment de rasfat dedicat lor, intr-o oportunitate de a restabili legatura cu propriul corp. Colectia Dove DermaSpa include 4 game, special create pentru diferite tipuri de piele si preferinte de rasfat: Goodness3, Uplifted+, Summer Revived si Intensive.


Produsele din colectia Dove DermaSpa contin cea mai recenta inovatie in ingrijirea pielii de la Dove: tehnologia Cell-Moisturisers™ (agenti de hidratare esentiali obținuti din uleiuri naturale) derivata din produsele pentru ingrijirea tenului. Tehnologia Cell-Moisturisers™ imbunatateste starea barierei de protectie a pielii mai bine decat glicerina, principalul agent hidratant utilizat in majoritatea produselor de ingrijire a corpului.

Fiecare gama are propriul parfum, dezvoltat in colaborare cu Ann Gottlieb, expert in crearea de parfumuri si consultant al celor mai respectate case de parfumuri din intreaga lume, precum Dior, Marc Jacobs si Calvin Klein.

Goodness



Combina uleiurile omega extrase din catina (actiune reparatoare) cu tehnologia Cell-Moisturisers, care actioneaza chiar in interiorul celulelor pielii, lasand pielea bine hidratata. Gama este caracterizata de un parfum de vanilie, nuca de cocos si mosc, cu note racoritoare de citrice, ghimbir energizant si mar, combinate frezie si frangipani.

Dove DermaSpa Goodness este dissponibila in patru variante: lotiune de corp, ulei de corp, crema de corp şi crema de mâini.

Uplifted+



Gama Uplifted+ ofera hidratare si hranire, in profunzime, acestea fiind principalele elemente care ajuta la refacerea vizibila a elasticitatii si fermitatii pielii. Gama include un ser disponibil sub forma unui recipient cu bile (roll-on), ce hidrateaza pielea printr-o actiune usoara de masaj, pentru a imbunatati fermitatea si elasticitatea. Produsele te imbie printr-un parfum rafinat de nuferi eleganti si castravete, improspatat cu frunze verzi de iris, plus santal, patchouli indonezian si mosc.

Dove DermaSpa Uplifted+ este disponibila in trei variante energizante: lotiune de corp, ulei de corp si roll-on pentru corp.

Intensive



Noua crema de maini Dove DermaSpa Intensive calmeaza si hidrateaza instant pielea uscata de pe maini.


Summer Revived


Prima lotiune de corp Dove ce combina tehnologia Cell-Moisturisers cu pigmenti delicati pentru un bronz cu aspect natural si discret. Disponibila in varianta Dove DermaSpa Summer Revived pentru piele medie spre inchisa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search