joi, 7 ianuarie 2016

beautynews BIODERMA: uleiul de dus pentru pielea sensibila si uscata




O fata nu are niciodata prea multe parfumuri. Sau pantofi. Sau geluri de dus. Mai ales daca fata aceea sunt eu. Imi place sa am multe, cat mai mult, de toate felurile, mirosurile, texturile si compozitiile posibile. Ma plictiseste repede parfumul gelului de dus si de aceea trebuie sa le alternez. Azi sa fie parfum de portocala, maine de vanilie, ziua urmatoare nici un miros si tot asa. Atunci cand vreau sa exfoliez, aleg un gel de dus special formulat pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii, iar cand am nevoie de hidratare, ca in perioada asta de frig extrem de altfel, optez pentru un ulei de dus. Iar Atoderm de la Bioderma este absolut perfect!


Uleiul cel placut parfumat, care nu doar curata pielea, dar o si superhidrateaza, nu contine sapun, conservanti si suflati, ceea ce il recomanda si copiilor, de la cei mai mici la cei mai mari, si poate fi folosit atat pentru corp, cat si pentru fata. Nu, nu lasa pielea deloc grasa, ci doar matasoasa si placuta la atingere. Si chiar in lipsa unei creme de corp aplicate ulterior, nu va va deranja senzatia aceea nasoala de piele care va strange, iar gerul are acest efect special asupra epidermei noastre.
Atoderm se adreseaza pielii uscate si foarte uscate, iritate si sensibile, fara ca asta sa insemne ca oricare dintre noi, cei care nu avem astfel de probleme, nu il putem folosi. Ba dimpotriva, as zice eu. Pentru a preveni deshidratarea pielii si eventualele probleme ale ei care apar din te miri ce si fix atunci cand ti-e lumea mai draga, alegeti produse delicate care in mod sigur nu va vor face rau!

Pretul uleiului de dus Atoderm este 79 lei pentru 1 litru si 15 lei pentru 100 ml.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search