joi, 7 ianuarie 2016

SEPHORA s-a pregatit de Valentine's Day



Este 7 ianuarie deja! A trecut nebunia frumoasa a Craciunului, s-au stins demult si artificiile Revelionului si ne indreptam cu pasi repezi spre inimioarele lui Valentin. Urmeaza o perioada roz, dragilor! Inimoare, declaratii de dragoste, flori, cadouri, cine romantice, toate invaluite de magia Valentine's Day, o sarbatoare minunata a dragostei traite zilnic de cei mai norocosi dintre pamanteni. In acest sens, Sephora ne vine in ajutor cu daruri frumoase, in editie limitata, tocmai bune de furat un zambet celei pe care o iubiti, domnilor!



"Be atomic", ne sfatuieste Sephora care si-a dat sema ca totul tine de chimie. Si de magie. De o chimie magica al carei limbaj doar cei sagetati de Cupidon il inteleg. Întreaga mini colecție nou-lansata special cu ocazia indragostirii de februarie are aroma florii de bumbac și este colorată în roz: gel de duș- spumant de baie, săpun-cremă pentru mâini, cremă de corp, confetti- inimioare pentru baie și un balsam de buze roz, într-un ambalaj inimă. De remarcat că spumantul de baie conține inimioare în suspensie, așa că baia în doi ar putea deveni mult mai amuzantă cu ajutorul său.



Si la capitolul machiaj, Sephora a pregatit noutati interesante: produse pentru corectarea imperfectiunilor tenului, cu putere mare de acoperire si aspect natural, dar si fondul de ten Wonderful Cushion – Glowy natural finish cushion foundation. Colectia de pensule Pro se imbogateste cu noi produse, iar sprayul de curatare a lor apare pe piata intr-o noua formula, si mai performanta.



Avem in curand si nou burete Konjac, cu extract de cărbune de bambus, destinat pielii cu imperfecțiuni. In linia Sephora intra in curand si mastile-manusa pentru maini, care au in compozitie aloe vera, ulei de argan sau avocado, pentru noi cele care avem o piele a mainilor sensibila la frig si care sufera ingrozitor in aceasta perioada din cauza uscarii excesive, indiferent de cantitatea de crema de maini folosita. Asadar, mastile superconcentrate promit ca rezolva problema si hidrateaza intensiv mainile. Ah, si aflati ca va puteti face treburile prin casa in mod normal chiar purtandu-le pentru ca sunt special concepute sa nu va oblige sa tolaniti in fata televizorului cat timp va veti bucura de efectele lor. 

In februarie, vom regasi in magazinele Sephora, intr-o colectie de 10 nuante, Make Up For Ever Ultra HD Concealer, un produs de machiaj de precizie, cu finisaj natural, perfect, luminos. Îmbogățit cu un complex 4K, noul produs corectează ridurile, zonele întunecate și imperfecțiunile faciale. Conturul ochilor este astfel iluminat, iar intensitatea privirii este restabilită.

Ce inseamna complexul 4K

O serie de trei ingrediente cheie ce se regăsesc și în fondul de ten Ultra HD – particule reflectorizante pentru un finisaj ușor, particule ce sporesc luminozitatea pentru un rezultat mai luminos și sfere de acid hialuronic pentru confort optim. În plus, corectorul conține și o tehnologie anticearcăn. Cu ajutorul ingredientelor din formulă producția de colagen din piele crește în timp ce este activată microcirculația și este redusă pigmentarea pielii. Gelul elastomer 3D reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, umplând microrelieful de pe conturul ochilor și catifelând pielea. Silica netezește conturul ochilor și asigură catifelare. 


Tot din luna lui Cupidon incolo vom gasi la Sephora si noul parfum Jimmy Choo - Illicit





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search