luni, 25 ianuarie 2016

Fa-ti si tu cadou starea de bine!


Este o vorba - ai grija de corpul tau ca este singurul loc in care esti obligat sa locuiesti toata viata! (sau ceva de genul), al carei sens eu incep sa-l inteleg din ce in ce mai bine! Simt ca trebuie sa mananc sanatos, iar unele alimente dispar firesc din meniul meu obisnuit, fara sa le duc dorul. Simt ca trebuie sa fac sport si, pe langa jogging si pilates, am descoperit ca sunt atrasa foarte tare de yoga si mi-am propus ca in acest an sa aprofundez aceasta metoda care genereaza atat de intes starea de bine. Pe langa partea exterioara a ceea ce reprezentam, aceea vazuta, consider ca trebuie sa acordam o atentie sporita sufletului, acelei bucati importante a noastre care nu se vede, dar care este la fel de afectata de ceea ce mancam, gandim, simtim sau felul in care actionam.Activia îţi reaminteşte să ai grijă de sănătatea ta digestivă consumând iaurt probiotic zilnic. În perioada 5 ianuarie - 29 februarie, acceptă ”Provocarea celor 14 zile” şi consumă zilnic un iaurt Activia. Dacă nu ești mulțumită, primeşti banii înapoi.
Când te simți bine se vede la fiecare pas, în orice zâmbet şi în fiecare lucru pe care îl faci. Iar pentru a avea toate acestea, sănătatea ta digestivă este foarte importantă.

Consumul regulat de iaurt (4-5 pahare pe săptămână) reduce considerabil riscul de diabet de tip 2 (cu 28%), de boli cardiovasculare şi ne ajuta în regimurile de slăbire sau în menţinerea greutăţii corporale*.

Studii recente demonstrează că iaurtul probiotic Activia ajută nu doar la menținerea sănătății digestive, ci poate îmbunătăți și starea emoțională**, te poate face mai relaxată, mai pozitivă.

Sistemul digestiv găzduieşte propriul său sistem nervos, cel numit enteric, format din circa 100 de milioane de neuroni care funcţionează independent de creier, dar, desigur, schimbă informaţii cu acesta. 
În plus, tubul digestiv conţine cam 70% din sistemul nostru imunitar şi produce circa 95% din serotonina din organism, cunoscută şi sub numele de „hormonul fericirii”. 

Studiul** efectuat de o echipă de la Universitatea California din Los Angeles a demonstrat că iaurtul Activia modulează activitatea unor regiuni ale creierului responsabile de starea emoţională şi sensibilitatea la durere, facându-ne să reacţionăm mai bine la stimuli emoţionali negativi.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt probiotic Activia, ca parte a unei alimentații echilibrate.

Intră în aplicaţia ,,Fă-ţi cadou starea de bine” de pe pagina de Facebook Activia, introdu datele unui bon fiscal care să includă minimum un iaurt Activia şi invită un prieten sau prietena să intre în aplicaţie. 

Poţi câştiga zilnic iaurturi pentru tine şi cei dragi şi, săptămânal, două brăţări fit bit pentru tine şi prietenul sau prietena ta. 
La finalul campaniei ai şansa de a câştiga premiul cel mare, un voucher de călătorie in valoare de 6.000 ron pentru a te bucura de starea de bine oriunde doreşti în lume!

* Studii recente prezentate și la Conferința Sănătate prin Alimentație 2014 – (exemplu:http://www.danone.ro/comunicate-de-presa/iaurtul-alimentul-minune-care-ne-mentine-sanatosi-și-forma-2/)
** Studiu UCLA - Collaborative Center for Integrative Medicine, Los Angeles, USA (Tillisch – Gastroenterology, 2013), susținut de Danone.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search