luni, 25 ianuarie 2016

Samponul Alpecin Caffeine combate caderea parului barbatilor

Cred ca fiecare cunoastem cel putin un barbat afectat psihic si, implicit, social din cauza pierderii parului. Unii, de tot si fara sansa de recuperare. Altii, pe alocuri, dar la fel de amarati din cauza situatiei. Unii inca mai incearca orice solutie existenta pe piata si in jurul ei, altii s-au resemnat si traiesc in frustrare. Mie imi plac oamenii care nu renunta si lor le propun sa incerce si tratamentele Alpecin Caffeine, sampon si lotiune, special create pentru combaterea caderii si regenerarea parului babatilor.Cauzele căderii părului au fost, de-a lungul timpului, putin cunoscute de către multi bărbati. Acest lucru a dat nastere unor credinte populare încă răspândite printre bărbatii români. Astfel, 44% dintre respondenti cred că purtatul pălăriilor prea des poate duce la căderea părului, în timp ce doar 32% dintre ei consideră că acest lucru poate fi generat de cauze genetice.

Pierderea părului din cauze ereditare, în rândul bărbatilor, cunoscută sub denumirea de alopecie androgenetică, este cea mai răspândită. La baza ei stă efectul dihidrotestosteronului (DHT) asupra foliculilor de păr predispusi genetic. În timp ce alopecia androgenetică se manifestă absolut la fel în rândul tuturor indivizilor, acest proces poate fi însă influentat, în diverse conditii, de către alti factori care pot duce mai devreme si mai rapid la căderea părului.  Factori precum stresul, pierderea în greutate, medicatia (steroizi anabolici), deficienta de vitamina D nu ar trebui subestimati.

(doctorul Adolf Klenk, om de stiintă care conduce Dr. Wolff Research în Bielefeld (Germania), compania care produce Alpecin Caffeine Shampoo) 


Căderea părului afectează 47% dintre bărbații români, potrivit unui studiu realizat la nivel național de către compania de cercetare de piață GfK România, pentru Alpecin Caffeine Shampoo.

În mod surprinzător, 1 din 2 bărbați care se confruntă cu această problemă nu este dispus să cheltuiască bani pentru a o preveni. Mai mult, românii sunt destul de mulțumiți în ceea ce privește aspectul lor fizic – 7 din 10 bărbați consideră că pierderea părului nu le afectează viața socială.

Rezultatele cercetării arată că bărbații români cred că stresul este principala cauză a căderii părului. În același timp, ei consideră locul de muncă și condițiile economice generale ca fiind principalele generatoare de stres.

Cei mai stresați sunt bărbații căsătoriți, 47% dintre ei afirmând că sunt stresați destul de des sau în majoritatea timpului. De asemenea, 1 din 5 bărbați căsătoriți se confruntă cu probleme serioase legate de căderea părului sau este aproape chel. 

Cafeina previne căderea părului

Cafeina este binecunoscută în lumea științifică,ea fiind ingredient activ în procesul decombaterea căderii părului. 

“Datorită cafeinei, rădăcinile firelor de păr primesc energia necesară pentru a asigura creșterea acestora. Utilizarea șamponului pe bază de cafeină, încă de la o vârstă tânără, va contribui la păstrarea rădăcinilor firelor de păr în stare activă. Este deci vital să acționăm imediat ce observăm și cel mai mic semn de cădere a părului sau dacă suntem predispuși genetic la acest lucru. În același timp, un lucru este foarte important:cafeina nu ajută la creșterea firelor de păr noi pe un scalp chel” 

(Dr. Adolf Klenk)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search