miercuri, 27 ianuarie 2016

#iHeartYouMaybellineBrowDrama


Multe dintre voi va machiati sprancenele, eu am spus tot timpul "pas" acestei etape din rutina de make-up pentru ca, din fericire, sunt inzestrata cu sprancene relativ bogate si nu am considerat niciodata ca trebuie sa le ajustez cu dermatograful, fardul sau sa apelez la alte trucuri pentru a le schimba forma. Poate si pentru ca in urma cu cativa ani m-am lasat pe mana unei cunoscute machioze care mi le-a desenat horror. La fata locului nu am realizat asta, poate si pentru ca am stat perfect relaxata stiindu-ma pe mana unui artist al fardurilor, insa privind fotografiile realizate cu acea ocazie, m-am ingrozit. Le-am dat delete si odata cu ele am sters si ideea de machiaj al sprancenelor din capul meu.



Pe de alta parte, am trait si experienta frumoasa a unui pensat ca la carte, care mi-a transformat nu doar sprancenele, ci si intreaga infatisare. Asa rol important au sprancenele in ecuatia look-ului nostru. Dar sunt sigura ca stiti asta, mai ales voi cele care sunteti nevoite sa apelati zilnic la trucuri pentru a le ajusta forma si, in cazurile cu adevarat grave, chiar la tatuaj.
Am prietene care imi spun ca nu-si inchipuie ca ar putea iesi vreodata din casa cu sprancenele nemachiate, atat de mult le frustreaza lipsa lor de volum sau, in anumite cazuri, lipsa lor cu desavarsire. Da, din pacate, sunt femei carora sprancenele nu le mai cresc deloc, iar in aceasta situatie, indiferent cat de frumoasa ai avea pielea, cat de minunat ar fi rujul folosit sau cat de albastri ar fi ochii, jumatatile de sprancene sunt o urata si mare bila neagra in look-ul unei femei.
Cand am primit spre testare Maybelline Brow Bar, ceea ce stiam ca este o mascara pentru sprancene, m-am gandit de doua ori inainte sa o folosesc pentru ca mi-era teama ca va rezulta un aspect dezastruos, eu avand doua maini stangi in colorarea sprancenelor. Ma si vedeam cu ele desenate pana la jumatatea fruntii si mult spre tample.
Dar imediat ce am primit produsul si am scos periuta, mi-am dat seama ca experienta mea zero in materie de make-up al sprancenelor nu va conta catusi de putin pentru ca nu am cum sa dau gres. Asa ca am trecut-o usor peste sprancene, netunse si nepensate in momentul acela si, evident, ciufulite, si am exclamat un happy wow cand am vazut cat de rapid mi le-a disciplinat.
Repet: poate voi sunteti obisnuite cu genul asta de instrumente, dar eu sunt abia aterizata din Epoca de Piatra la capitolul asta. Nu am folosit niciodata mascara de sprancene, dermatograf sau fard, nici atat! Asa ca, sa observ cat de important este, totusi, rolul unui produs care nu doar piaptana sprancenele, dar le si pune in ordine, le disciplineaza forma si o pastreaza asa, colorandu-le, totodata, discret, a fost chiar un moment to remember. Parca as fi descoperit pentru prima data senzatia aia minunata pe care ti-o confera puterea rujului rosu! :-)

Din momentul acela, sa fie vreo doua luni de atunci, nici ca ies vreodata din casa fara a-mi completa machiajul cu mascara, mai cu seama in perioada asta crunt de geroasa in care imi port gluga pe cap, iar blanita de pe marginea ei imi cobora mereu pe frunte si nu vreti sa stiti in ce hal imi ciufulea sprancenele!
Atat de mult o indragesc pe micuta Maybelline Brow Drama ca am luat-o cu mine in vacanta de iarna, desi stiam ca nu ma voi machia in zilele acelea. Nu am putut sa nu o pun si pe ea in portfard, mi se parea ca o nedreptatesc lasand-o acasa si chiar n-as vrea sa stricam relatia dintre noi! :-))
Si bine am facut pentru ca in acea pauza de machiaj, in care timp de o saptamana doar mi-am curatat si hidratat temeinic tenul, am folosit doar balsamul de buze Maybelline Baby Lips Peach Kiss - pentru hidratare si colorare discreta si mascara Brow Drama pentru disciplinarea sprancenelor. Nici ca am simtit nevoie de altceva, a fost perfect, ceea ce va recomand si voua macar in weekend! Este important sa lasam tenul sa respire, din cand in cand!

Si, ca sa fie clar ca o ador, i-am dedicat si primul meu colaj din Polyvore! :-)

#iHeartYouMaybellineBrowDrama



Anonim spunea...

Si eu tot din cauza asta ca si tine l-am tot evitat. Mi-era teama ca nu cumva sa-mi faca sprancenele urate, sa-mi accentueze culoarea si sa-mi ingroseze forma. M-a tentat de cateva ori sa-l deschid cand l-am vazut in magazin, dar m-am abtinut, daca tot stiam ca n-o sa mi-l cumpar.
Dar o sa merg special sa mi-l iau, daca zici ca e ok. Nici nu e scump si ma tenteaza sa-l incerc. Chiar am nevoie de un produs care sa-mi tina sprancenele in frau, ca m-am hotarat sa mi le las mai lungi si se ciufulesc groaznic.
Multumesc pentru pont, zuzo.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search