miercuri, 27 ianuarie 2016

beauty news Bourjois: fondul de ten iluminator City Radiance





Delicat si matasos, fondul de ten City Radiance nu doar confera un plus de luminozitate pielii, gratie unui complex de particule iluminatoare, dar si protejeaza tenul de factorii nocivi si razele UV datorita factorului de protectie solara SPF 30, element pentru care eu ii acord din start nota 10, desi inca nu l-am testat. Dupa cum bine stiti, nu doar vara trebuie sa folosim produse cu protectie solara, ci in tot timpul anului, iarna cu atat mai mult pentru ca zapada reflecta radiatiile care ajung pe pielea noastra chiar mai concentrate decat vara. Asadar, un element pe care trebuie sa il bifeze un fond de ten de buna calitate este prezenta unui SPF ridicat. Nu uitati sa verificati asta inainte sa-l cumparati!



City Radiance este...


...un fond de ten iluminator pentru o stare extraordinara! Prospetimea parfumului de nufar si cele 6 nuante luminoase transforma tenul intr-unul radiant fara a-l incarca! Formula fondului de ten este imbogatita cu pigmenti asemanatori pielii care ofera rezistenta si luminozitate naturala pentru intreaga zi!

...un fond de ten lejer pe care sa il porti zi de zi. Formula usoara si aerata a fondului de ten City Radiance hidrateaza tenul si il protejeaza pentru 24 de ore. Rasplata? O formula cu un aspect atat de natural incat uiti de el! Chiar daca vremea e schimbatoare, tenul ramane protejat.

...un fond de ten care actioneaza ca un scut de protectie impotriva poluarii pentru ca tenul tau sa fie radiant de dimineata pana seara. Cu totii stim ca poluarea ne afecteaza tenul. Aceasta scade cantitatea de vitamine si capacitatea de autoaparare a pielii, fapt ce duce la degradarea vitalitatii si luminozitatii naturale. Cu stratul protector anti-poluare, fondul de ten City Radiance asigura o acoperire impecabila. Pielea este protejata, iar tenul proaspat si echilibrat.

...un fond de ten care protejeaza impotriva razelor UV. Chiar daca pe durata iernii si a primaverii razele soarelui nu sunt atat de puternice, filtrele UVA responsabile pentru imbatranirea prematura a pielii si aparitia petelor pigmentare, isi fac simtita prezenta. Cu factorul de protectie solara SPF 30 si UVA (PA +++), fondul de ten City Radiance mentine stralucirea naturala a pielii.


Noua gama de fonduri de ten City Radiance pe baza de apa de ghetar si acid hialuronic este disponibila in 6 nuante stralucitoare pentru un ten radiant. Alege nuanta potrivita tenului tau si bucura-te de o zi extraordinara!

Si... ce ar trebui sa fac pentru a ascunde cearcanele sau primele riduri?

Anticearcanul Radiance Reveal are o formula concentrata care ascunde cearcanele si hidrateaza precum un produs de ingrijire. Datorita structurii cremoase, produsul se aplica usor prin tapotare pe zona cearcanelor.


Rezultatul?

Un contur pentru ochi uniform si neted care acopera imperfectiunile si ofera hidratare 24 de ore. Exact ceea ce zona fina si fragila din jurul ochilor are nevoie pentru a lupta impotriva primelor semne ale ridurilor fine cauzate de deshidratare.

Anticearcanul Radiance Reveal este disponibil in 3 nuante pentru a estompa zonele albastrui si rozalii in functie de tenul tau. Ambalajul atragator format din recipientul din sticla transparenta mata cu un capac metalic se potriveste perfect cu geanta ta pentru a-ti oferi o prospetime revitalizanta pe durata zilei.


Rutina zilnica pentru un ten luminos:


1. Catifelare si protejare

Noul fond de ten anti-poluant City Radiance este noua inovatie pentru viata citadina! Protejeaza tenul impotriva factorilor poluanti, catifeleaza, reda luminozitatea naturala si mentine prospetimea tenului zi de zi.

2. Eu imi corectez si imi transform tenul intr-unul radiant

Anticearcanul confera "stralucire sanatoasa" care lumineaza zonele afectate ale tenului, ofera hidratare 24 de ore si catifeleaza conturul ochilor.

3. Ma rasfat cu o stralucire sanatoasa si instantanee

Sub forma de pudra sau cremos, aplicat cu pensula sau cu degetul, fardul de obraz este cel mai bun prieten al tenului tau.


Pret recomandat:

Fond de ten City Radiance: 69,7 RON
Anticearcan Radiance Reveal: 47 RON


V-am starnit curiozitatea? Eu sunt hotarata sa-l incerc, sper doar sa gasesc o nuanta potrivita, ca am probleme in gasirea acelui bej inchis care imi place mie. De regula, trebuie sa ajustez cu pudra nuanta fondului de ten. Inca nu am ajuns in magazine sa vad cum sunt nuantele acestui nou City Radiance, promit sa vi-l arat si voua dupa ce mi-l cumpar!

Voi folositi deja acest nou produs Bourjois? Cum va place?
Anonim spunea...

si tcomai ce mi se terminase fondul de ten! :)
o sa-l caut si eu. merci

te pup, Anca

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search